Glennis doet het weer: ‘Ik blijf Nederland trouw’

Al jaren roept Glennis Grace om de zoveel tijd dat ze Nederland ‘altijd trouw’ blijft en ‘altijd terug zal komen’, net alsof de hele wereld om haar Whitney Houston-imitatie vecht. Ook nu ‘belooft’ de zangeres ‘altijd terug te komen naar Nederland’. “Ik zal hier altijd mijn stem laten galmen, of mensen het nou leuk vinden of niet“, zegt ze tegen NU.nl. Grace beweert dat de klussen voor het oprapen liggen nu ze het tot de laatste tien kandidaten van America’s Got Talent heeft geschopt.

Grace is alles aan het overdenken. “Je moet nu heel goed nadenken over wat je wel en wat je niet gaat doen. Je bent snel geneigd om alles aan te pakken, maar je moet de goede dingen eruit pikken en goede keuzes maken.

Dit hele weekend staat Grace in de AFAS Live met haar Whitney Houston-imitatieshows. “Ik ben klaar voor nieuwe avonturen. Maar eerst dit avontuur afmaken, deze twee dagen, en dan weer plannen maken voor wat er nog meer op stapel ligt.

Wil ze niet naar Amerika met die imitatieshows? “Kijk, als er een grote partij is, die wil dat ik dit in Las Vegas ga laten zien of in een ander groot stadion, dan wil ik daar nog wel een nachtje over slapen.

Daar voegde ze gisterenavond in Shownieuws aan toe: “Heel veel mensen verwachten al dat ik daar ga wonen en ga doen. Ik heb met het team afgesproken dat we morgen gaan zitten om te kijken wat we… Ik wil eerst voelen hoe ik dit heb ervaren, zeg maar.”

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen