Boksen met de sterren bij RTL, deze BN’ers doen mee

Concurrent Veronica mag dan wel met de rechten van de boksgala’s aan de haal zijn gegaan, maar ook RTL is de toenemende populariteit van kickboksen niet ontgaan. Daarom komt RTL 5 vanaf woensdag 31 oktober met Boxing Stars, oftewel boksen met de sterren. Dat heeft de zender laten weten. RTL werkt nauw samen met de Nederlandse Boksbond en heeft de BN’ers verdeeld over drie klassen. De kandidaten boksen steeds drie rondes van 1,5 minuut in een knock-outsysteem.

Bij de mannen lichtgewicht gaan zanger Kaj van der Voort, acteur Rein van Duivenboden, e-sporter Koen Weijland, choreograaf Dan Karaty en voormalig topsporter Michael Boogerd de strijd aan.

Zangers Brace en Danny Froger, Robinson 2017 Carlos Platier Luna, presentator Rick Brandsteder, rapper Jebroer, voormalig topsporter Taeke Taekema en acteur Juvat Westendorp werpen elkaar in de klasse mannen zwaargewicht de (boks)handschoen toe.

De vrouwen die de uitdaging aangaan zijn modellen Jessie Jazz Vuijk en Joelle Witschge, YouTubers Mascha Feoktistova, Laura Ponticorvo en Saar Koningsberger en realitysterren Michella Kox en Amanda Tsatsos. Meer namen worden later bekendgemaakt.

De acht bekende vrouwen en zestien bekende mannen worden door middel van intensieve training klaargestoomd voor hun allereerste bokstoernooi. Zij worden in dit proces bijgestaan door legendes uit de bokswereld: voormalig wereldkampioenen Don Diego Poeder, Raymond Joval en Esther Schouten, voormalig Europees kampioene Marichelle de Jong en toptrainers Radmilo Soda, Barry Groenteman, Michel van Halderen en Ilona Lenten.

Wekelijks is in de live-uitzending van de wedstrijd te zien tot welk niveau de professionals deze sterren hebben weten te brengen. “De BN’ers zijn bloedfanatiek, en zullen dus alles op alles zetten om te winnen. Wie is er bestand tegen de spanning en weet zijn tegenstander te verslaan, live op televisie? Let’s get ready to rumble!

Boxing Stars wordt geproduceerd door Fabiola. Het programma wordt gepresenteerd door Olcay Gulsen en Ruben Nicolai.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen