NPO 1 gunt Harm Edens nieuwe zaterdagavondshow

Harm Edens moet zich al jaren tevreden stellen met alleen Dit Was Het Nieuws, maar nu mag hij voor de AVROTROS nieuw zaterdagavondamusement gaan maken op NPO 1. Het gaat om De TV-kijker van het Jaar. Dat heeft de omroep laten weten. Edens heeft momenteel een kandidatenoproep lopen. “Voor een nieuw NPO 1-programma op de zaterdagavond zoek ik Dé TV-kijker van het Jaar? Dus kijk je nou echt alles? Van CampingLife via Expeditie Robinson tot aan Blauw Bloed, geef je dan op.

Kandidaten moeten wel álles kijken, aldus Edens. “Weet jij alles van Boer Zoekt Vrouw, maar helemaal niks van America’s Next Top Model? Dan wordt het lastig. Ken jij alle ingrediënten van Heel Holland Bakt, maar niet van de Keuringsdienst van Waarde? Dan gaat het niet lukken.

Het programma start met ‘100 echte tv-beesten in de studio’. “Jij kunt met de juiste antwoorden steeds meer mensen achter je laten en uiteindelijk De TV-Kijker van het Jaar worden!

In 2006 was het programma voor het eerst te zien, toen met Reinout Oerlemans als presentator.

De oproep van Edens:

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen