Linda de Mol vindt 4.000 euro voor een tas te duur

Televisiekoningin Linda de Mol vindt 4.000 euro voor een tas te duur. Ze begrijpt niet waarom concurrenten van haar vrouwenblad vol staan met dit soort dure mode-items. Dat zegt de presentatrice, die zo gewoon is gebleven, in gesprek met het AD. De Mol, die in een gigantisch kasteel in miljonairswijk Crailo woont, rondrijdt in een auto van anderhalve ton en miljoenenpanden koopt voor haar in Amsterdam studerende kinderen, kan zichzelf niet identificeren met luxe modebladen.

Het is precies waarom de LINDA. zo geliefd is, aldus de tv-koningin. Ook haar tijdschrift is heel gewoon gebleven. Dat krijgt ze ook te horen van lezers. “Dat het geen zeikerig wijvenblad is. Dat was er dus blijkbaar nog niet toen we begonnen.”

De Mol legt uit: “Kijk, ik vind de Vogue een prachtig blad met schitterende fotografie, maar ik denk al snel: o jee, die kleding past me niet of 4.000 euro voor een tas, dat doe ik maar niet. Het is toch volslagen idioot zo veel geld te betalen voor een paar hakken waar je niet op kunt lopen?

Die bladen begrijpen de Nederlandse vrouw niet, aldus De Mol. “Daarom is het uiteindelijk voor een kleinere groep mensen. Ik denk dat vrouwen zich makkelijk met mij kunnen identificeren.”

Het AD-artikel ‘Ik kan steeds beter dingen loslaten’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen