Geraldine Kemper nieuwe host Je Zal Het Maar Zijn

Na drie jaar keert het programma Je Zal Het Maar Zijn terug op de buis. Ditmaal niet met Sophie Hilbrand, maar met de nieuwe presentatrice Geraldine Kemper. Dat heeft BNNVARA laten weten. Kemper gaat net als haar voorganger jonge, unieke en avontuurlijke mensen met een bijzonder levensverhaal portretteren. “Ik vind het een eer dat ik dit programma mag maken. Dit was altijd al een wens. Een kijkje nemen in het leven van verschillende mensen vind ik fascinerend.

Kemper maakt onder andere kennis met Floris die al twee jaar geen eten meer nodig heeft omdat hij leeft van licht. Ook spreekt ze het 9-jarige topmodel Summer de Snoo, wiens jonge leven, naast school, volledig in het teken staat van modeshows en fotoshoots.

En ze ontmoet Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor haar elf maanden oude zoontje Elfin in een familiedrama en leeft al twee jaar met dit verschrikkelijke trauma.

Van 2010 tot 2015 werd Je Zal Het Maar Zijn gepresenteerd door Sophie Hilbrand. Het nieuwe seizoen met Kemper is vanaf 25 september elke dinsdag om 21.15 uur te zien op NPO 3.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen