Beau eens met kritiek op BLVD-collega Arie Boomsma

RTL Boulevard-gezichten Beau van Erven Dorens en Arie Boomsma lijken geen dikke vrienden. Niet alleen staan ze lijnrecht tegenover elkaar als het gaat om Job Gosschalk – Beau staat als één van de weinige BN’ers op voor al zijn jonge slachtoffers, terwijl Arie het opneemt voor de dader – maar gisteren zette Beau in de showrubriek van RTL 4 ook nog eens vraagtekens bij de psychische toestand van zijn collega. Hij deelt namelijk de mening van Wilfred Genee over de fitte tv-persoonlijkheid.

Jet van Nieuwkerk, de ‘dochter van’, is op promotietour voor haar nieuwe tv-programma over mensen met een ziekelijke fixatie op gezond eten en sporten. Net als Genee vrijdag deed op BNR Nieuwsradio, legde ook Van Erven Dorens gisteren in Boulevard direct de link met Arie Boomsma.

Van Erven Dorens tegen Van Nieuwkerk: “Ik denk dan meteen ook aan Arie Boomsma. Is dat ook iemand die hiervoor op moet passen?

Van Nieuwkerk sprong ook in Boulevard in de bres voor Boomsma: “Dat is leuk dat je dat zegt, want ik heb Arie ook geïnterviewd, omdat ik ook vind dat hij een grote invloed heeft op de fitwereld. Hij zegt van niet. Hij draagt ook wel uit dat sporten echt leuk is.”

Genee zei vrijdag op BNR dat hij daar niets van gelooft: “Ik las dat hij push-ups met zijn dochtertje doet enzo allemaal. Die man is altijd ermee bezig. Als hij iets op moet pakken doet hij stretchoefeningen. Dat betekent dat het een type is die niet helemaal goed is bij zijn hoofd.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen