Tv-confrontatie Arie Boomsma en VI lijkt aanstaande

Een tv-confrontatie tussen Arie Boomsma en de mannen van Voetbal Inside lijkt aanstaande. Hij is door Wilfred Genee uitgenodigd om in juni langs te komen in het programma VI Oranje Blijft Thuis. Dat was gisterenavond te zien in Shownieuws. Boomsma haalde gisteren het nieuws met zijn uitspraak dat hij de schedels van de VI-mannen graag in tweeën zou hakken. Daarbij zei hij: “Ik zou heel graag live met die jongens in debat gaan en ze alle hoeken van de studio laten zien.”

Het toeval wil dat Genee en zijn collega’s op het punt staan om een maand lang dagelijks live televisie te maken op de late avond van RTL 4: in juni staat VI Oranje Blijft Thuis geprogrammeerd op het tijdslot van RTL Late Night.

Genee: “Ik nodig Arie bij deze uit om in de vijf weken dat we straks het WK doen een keer langs te komen. Dan kunnen we kijken hoe het gaat onderling, Arie. Ik zou het echt leuk vinden als Arie een keer langs zou komen bij ons. Dat zou ik echt enorm kunnen waarderen. Ik zal de discussie met Arie nooit uit de weg gaan. Als ik Arie was zou ik me er niet zo druk over maken.

De presentator moet hartelijk lachen om Boomsma’s uitspraak dat hij zijn schedel in wil hakken. “Ha ha ha ha. Ik slaap vanavond niet meer, jongens. Ik ben helemaal van slag nu. Hij is wel groot hè, die Arie? Ik heb hem wel meegemaakt en hij is echt zo groot, dus ik moet wel een beetje gaan oppassen nu.”

“Zonder gekheid: we moeten wel oppassen dat we niet helemaal doorslaan in deze tijd. Dat we te gevoelig worden en te overgevoelig voor een grap of een flauwe opmerking. Wij zijn er niet op uit om mensen onderuit te halen. We zijn erop uit om alles een beetje te relativeren. Met een knipoog en een glimlach.

VI Oranje Blijft Thuis zal vijf weken lang op zender zijn. Er zijn voor Boomsma dus tientallen mogelijkheden om langs te komen. Als hij niet komt, dan betekent dat dus dat hij een tv-confrontatie toch niet aandurft.

Lees ook (van nieuw naar oud):
Arie Boomsma wil schedels VI-heren in tweeën hakken (gisteren)
Wilfred Genee: ‘Arie Boomsma niet goed bij zijn hoofd’ (gisteren)
Arie Boomsma bankdrukt met babypoppen in Koffietijd (gisteren)
Arie blijft zich positioneren als #MeToo-slachtoffer (15 mei)
Arie Boomsma blijkt ijdeltuit in ontkenning (13 mei)
Arie Boomsma wil Job Gosschalk niet laten vallen (12 mei)
Arie Boomsma als 14-jarige misbruikt door jongen (7 mei)
VI walgt van Arie Boomsma’s steun aan Job Gosschalk (14 april)
Ook Arie Boomsma slachtoffer Job Gosschalk (10 april)
VI-mannen gieren om preek Arie Boomsma (6 februari)
Arie Boomsma: ‘Neem VI-mannen in bescherming’ (4 februari)
René van der Gijp: ‘Wat een lul is Arie Boomsma, hè?’ (eind 2015)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen