AD stellig: ‘Albert vanaf 2019 met soort BLVD bij SBS 6’

Albert Verlinde heeft het stellig ontkend, maar volgens Angela de Jong van het AD gaat het toch écht gebeuren: de showkenner komt terug met een Boulevard-achtig programma en wel op SBS 6. Dat meldt ze zojuist op de AD-site. Verlinde heeft weliswaar ontkend met zo’n Boulevard-killer te komen, maar heeft ook laten weten televisie te missen. Daar wordt aan gewerkt, aldus De Jong. “De bron is zo betrouwbaar dat ik geen enkele twijfel heb en het daarom maar gewoon opschrijf.

John de Mol werkt hard aan Verlinde’s terugkeer. “In een Boulevard-achtig programma, laten we het voor het gemak Boulevard 3.0 noemen.”

De comeback gaat volgens De Jong nog wel even duren, want als startdatum wordt september 2019 genoemd. “Winston Gerschtanowitz wordt natuurlijk de co-presentator. Die hebben ze al in huis, dat is makkelijk. Hij staat nog niet te springen, maar draait heus bij. Want Winston weet ook heus wel dat het een stunt zou zijn.”

Natuurlijk, alle betrokkenen ontkennen het al weken als ze naar de plannen wordt gevraagd. Maar geloof me, dat is enkel voor de bühne.

Overigens zou het voor Verlinde thuiskomen zijn. Hij begon zijn carrière als shownieuws-presentator ook ooit bij SBS 6.

RTL Boulevard bracht de geruchten over een Boulevard-achtige show met Albert en Winston als eerste de wereld in. Boulevard-presentator Luuk Ikink twittert nu: “Angela heeft iets gehoord… ¯\_(ツ)_/¯

De AD-column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen