Albert en Winston werken niet aan Boulevard-killer

Geplaatst op di 24 apr 2018 om 10:30

Tv-vrienden Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz werken voor SBS 6 niet aan een Boulevard-killer. Daar is hun vroegere RTL 4-programma te dierbaar voor. Dat heeft Verlinde gezegd in het programma Koffietijd. Het gerucht dat Albert en Winston weer samenkomen op televisie om een rechtstreekse concurrent van RTL Boulevard te maken werd de wereld in geholpen door RTL Boulevard zelf, maar er klopt volgens hem helemaal niets van. “Nee, dat is niet waar“, zegt hij resoluut.

Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull confronteerde Verlinde met berichtgeving hierover op een gerenommeerde mediasite. “Het gerucht gaat dat jij en Winston – die toch wel de kanjers van RTL Boulevard waren, van de glorietijden – iets soortgelijks gaan maken bij SBS. Is dat waar?

Albert Verlinde ontkende glashard. “Daar is nog steeds geen sprake van. Een Boulevard-killer moet je ook niet wíllen maken. Áls wij al samen iets zouden gaan doen, dan zou het zijn omdat we samen iets willen maken en niet omdat we Boulevard willen killen. Daar is het programma veel te dierbaar voor.

Quinty Trustfull heeft wel meer geruchten gehoord. “Ik heb ook gehoord uit die wandelgangen dat jij bent benaderd om weer Boulevard te gaan doen.”

Albert Verlinde: “Nou, ik ben door RTL weer eens benaderd voor Boulevard, maar ook voor RTL Late Night. John de Mol en de publieke omroep hebben me ook wel eens gebeld. Ik heb heel lang gehad: van mij hoeft het niet. De laatste tijd kriebelt het weer een beetje.”

Een terugkeer in Boulevard ziet hij echter niet zitten. “Nee, ik vind Boulevard nog steeds een hartstikke leuk programma, maar ik moet niet op die bank gaan zitten. Dat is niets voor mij. In het begin vroegen ze of ik twee keer in de week op die bank wilde gaan zitten, maar mijn gezicht liegt niet. Als er dan iets gezegd wordt wat ik niet zo leuk vind, dan zie je dat aan me. Dat moet je niet willen, dat is geen reclame.”

Wat ik af en toe wel vind, is dat ik het talent heb om dingen te behandelen en te bespreken. Dat gebruik ik nu niet. Dan is het meer bij mezelf nagaan van: wat wil je nou met je leven? Wil je nog iets met tv gaan doen? Het deskundigheidsschap kriebelt wel weer.”

Winston

Later die dag op dezelfde zender was in RTL Boulevard te zien hoe Winston Gerschtanowitz werd geïnterviewd over het succes van The Wall. Aan het eind vroeg Beau van Erven Dorens: “Hé, en Winston, wat leuk dat je om half zeven met Albert op SBS 6 gaat zitten tegenover ons.

Nee, Beau, dat is niet waar“, antwoordde Gerschtanowitz. Van Erven Dorens: “Oké, dan weten we dat ook weer.

Belangrijke zaken

Gelukkig ging het gisteren in Koffietijd ook over belangrijkere zaken met Verlinde. De showkenner onthulde waar hij al tientallen jaren dol op is. “Het is een heimelijk genoegen van mij: winegums. En niet dat je er eentje neemt, maar gewoon vier of vijf tegelijk. Dat is vreselijk.”

Quinty: “En welke kleur vind je dan het lekkerst?

Albert: “Het maakt me niets uit, maar dan vind ik zo’n oranje toch wel het lekkerste.”

Quinty: “Ik vind groen nooit lekker.”

Foto: RTL
10 Reacties op “Albert en Winston werken niet aan Boulevard-killer”


 1. Joop55

  Ze kunnen beter overstappen naar Nickelodeon dat is meer hun ding en ze zijn daar geschikter voor. Gezien hun humor en wijze van presenteren.

 2. Bart

  Ik denk wel dat Winston en Albert gevraagd zijn om samen een programma dat draait om showbiz en entertaiment te maken voor SBS6. Echter niet tegenover Boulevard en ook niet in een Boulevard achtige opzet. Waarschijnlijk kunnen/mogen ze er nog niets over zeggen omdat de plannen nog niet definitief zijn. Als het zo is gok ik op wekelijks of dagelijks op de late avond.

 3. J

  @Bart: Denk inderdaad dat zij eerder iets op de late avond van SBS6 gaan doen, om 22:30 of 23:00 uur! En dan niet shownieuws, maar een nieuw breder programma.

 4. Olga

  “…op een gerenommeerde mediasite…” hahaha grappenmakers

 5. Sam

  @ Olga

  In ieder geval geen MC, want dat is alles behalve een gerenommeerde mediasite

 6. Sunshine

  Van mij hoeft Verlinde NOOIT meer op de tv te komen, ben blij dat hij eraf is.

 7. GF

  De scoringsdrang van enkele nieuwkomers zijn mede de oorzaak van de afgang van RTL. Dat zijn mensen die collega´s de grond in hebben getrapt om zelf baangarantie te krijgen. En maar denken dat de kijker het niet doorheeft. Duh…

 8. Ron

  Het komt i.i.g. niet uit het niets deze geruchten dus er zal wel iets van waarheid in zitten. Afwachten maar.

 9. gertjanus

  nee, ik ben echt klaar met televisie had deze aandachtszoeker toch gezegd?

 10. Ik

  MC is de beste!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.