Koffietijd-fragment op één in De TV Draait Door

Een fragment uit de RTL 4-show Koffietijd is op oudejaarsavond op één geëindigd in de oudejaarsspecial van De TV Draait Door. Het was volgens Matthijs van Nieuwkerk en zijn redactie het leukste fragment van het jaar. “Sem speelde Ciske de Rat in de gelijknamige musical en hij ging even aan Loretta Schrijver tonen hoe je moet acteren“, kondigde de presentator aan. Daarop startte hij het fragment in waarop Schrijver aan Sem vraagt aan welke zin hij moest werken van de musicalmakers.

Sem koos voor een kort en bondige zin. “Graftak!“, riep hij bloedserieus. Daar schrokken Loretta Schrijver en Pernille La Lau zich een hoedje van.

Hoe kijkt Sem daar nu op terug? In de studio van De TV Draait Door vertelde hij: “Ik schaam me er een beetje voor als ik het zie.”

Achteraf gezien had hij misschien beter een andere zin uit kunnen kiezen, aldus Sem. “Ja, ik had denk ik dan gezegd: ‘M’n vader zegt dat het een zalig gezicht is als je de zon in de zee ziet zakken.’

Op twee eindigde een fragment uit Topchef waarin een vrouw een vis-opdracht verkeerd begrijpt, op drie een fragment van Goedemorgen Nederland waarin een verslaggever struikelt over de naam Hanke Bruins Slot en op vier een fragment waarop Myrna Goossen een trampoline-product aanprijst.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen