Bridget blijft maar wachten op andere RTL-klussen

Bridget Maasland wacht nog steeds op het riante programmapakket dat RTL haar beloofde toen ze in 2016 terugkeerde bij de zendergroep. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Party. Maasland gaf afgelopen juli nog aan dat er volgens haar contract nog grote shows aan moeten komen. “Die zijn er nog niet, maar ik maak me daar geen zorgen over. Mijn contract loopt nog anderhalf jaar“, zei ze toen. Inmiddels zijn we een halfjaar verder en zijn die grote shows er nog steeds niet.

Hoe kijkt Maasland hier inmiddels tegenaan? “Ik wacht nu tot dit gaat uitkomen. Het is bij RTL Boulevard echter meer geworden dan in eerste instantie afgesproken is. Ze zijn daar blij met mij.

Inmiddels is de presentatrice iets minder ambitieus. “Ik ben geen persoon die zoiets heeft van: ‘Ik moet dit en dat nog gaan doen’. Ik ben dankbaar voor alles wat er tot nu toe op mijn pad is gekomen en heb wat dat betreft geen bucket list.

Maasland is niet helemáál happy bij Boulevard. Ze vindt dat ze soms maar kort in beeld is. “Ik kan er dan alsnog veel van mezelf in kwijt, maar ik zou het ook wel prettig vinden als ik iets zou kunnen maken dat breder gaat, met iets meer inhoud. En dan niet wat de geïnterviewden betreft, want ik heb in RTL Boulevard genoeg mooie gesprekken gevoerd.”

Ze denkt dan bijvoorbeeld aan haar gesprek met Joop Braakhekke. “Ik sprak hem een paar maanden voor zijn overlijden, begin december 2016. Ik voerde een intens gesprek met hem, waardoor het zonde is dat er in RTL Boulevard uiteindelijk maar zo’n twee minuten van het hele gesprek overblijft.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen