‘RTL 4-ster Ali B moet handen aftrekken van Boef’

Rapper Ali B, coach in de RTL 4-show The Voice of Holland, moet zijn handen van rapper Boef af trekken. Dat vindt Rick Romijn, de sidekick van Edwin Evers, zei hij vanmorgen op Radio 538. Ali B zet zich als manager in om het imago van de seksistische Boef te beschermen. Dat vindt Rick Romijn schandalig. “Die Boef is echt tuig van de richel. Het meest rare vind ik dat hij in het management van Ali B zit. Dat is onze knuffel-Marokkaan. Hij moet zijn handen van hem aftrekken.

Het managementbureau van Ali B moet Boef direct dumpen, vindt Romijn. “Hij moet zeggen: ‘Boef, je hebt niet één, twee, drie of vier, maar wel tien kansen gehad. Nu ben je de lul, weg uit zijn management.’ Ik vind dat Ali B dat moet zeggen. Duizend procent.”

Romijn heeft genoeg van Boef. “Als je al zijn uitspraken op een rijtje zet – iedereen maakt wel eens fouten en verdient een tweede kans – maar als je zo’n filmpje ziet met die politieman dan draait je maag om.

Als Evers opmerkt dat Amerikaanse rappers nog wel ergere dingen zeggen, zegt Romijn: “Ik vind het raar dat je dat zegt. We leven hier niet in Amerika, maar in Nederland. We hebben hier andere normen en waarden.

Ali B heeft zich nog steeds niet uitgesproken over de Boef-rel.

Lees ook: RTL-ster Ali B bewaakt imago seksistische rapper Boef (3 januari)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen