Ochtendshow Veronica in lift dankzij Giel: +20 procent

Het marktaandeel van de Veronica Ochtendshow zit in de lift dankzij Giel Beelen. In de commerciële doelgroep 20 tot 49 jaar stegen de luistercijfers van de Radio Veronica-show in de meetperiode oktober-november met 20 procent. Dat heeft de radiozender vandaag laten weten op basis van de nieuwste luistercijfers van NLO. Radio Veronica spreekt van ‘een vliegende start’ voor Beelen, die sinds 9 oktober elke dag van 6.00 tot 10.00 uur te horen is bij de Talpa Radio-zender. 

De ochtendshow scoorde in de meetperiode oktober-november een marktaandeel van 5,3 procent in de doelgroep tegenover 4,4 procent in augustus-september. “Hij zit er pas twee maanden en deze stijging in zo’n korte tijd is echt geweldig“, zegt zenderbaas Uunco Cerfontaine.

Cerfontaine is erg enthousiast over Beelen. “Giel is een unieke personality en hij maakt echt een onderscheidende ochtendshow. Zijn ochtendprogramma past perfect bij Radio Veronica en ik denk dat 2018 het jaar van Giel gaat worden!

Giel Beelen: “Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik krijg zoveel leuke reacties. Het is echt top dat luisteraars mijn komst naar Radio Veronica zo omarmen en dit is pas het begin, want in 2018 knallen we gewoon lekker verder.

De Veronica Ochtendshow met Giel is van maandag tot en met vrijdag tussen 06.00 en 09.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur te horen bij Radio Veronica.

Met het persbericht over de stijgende luistercijfers van Beelens programma slaat Radio Veronica terug naar Radio 5-dj Jeroen van Inkel, die het eerder deze maand ‘zorgelijk‘ noemde dat Beelen niet voor groei zou zorgen bij de zender.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen