RTL 7 houdt Dakar drie jaar langer in huis

RTL 7 doet al vijftien jaar verslag van de Dakar-rally en blijft dat ook de komende drie jaar doen. De mannenzender heeft het contract over de uitzendrechten verlengd tot en met 2021. Dat heeft een woordvoerder vandaag laten weten. Zenderbaas Marco Louwerens is zeer enthousiast over deze verlenging. “Al vijftien jaar kan de Dakarliefhebber terecht bij RTL. Daarom ben ik heel blij dat we de kijker ook de komende drie jaar Dakar kunnen voorschotelen“, zegt hij.

Hij vervolgt: “Ook de programma’s eromheen, zoals de RTL GP Pre-proloog en diverse andere content die voortvloeit uit Dakar, zenden we weer graag uit. Dakar en RTL 7 zijn wat mij betreft een geweldige combinatie.”

Het Dakar-avontuur bij RTL begon in 2002 met de terugkeer van legende Jan de Rooy. Sinds de start is de aandacht voor Dakar alsmaar groter geworden, het aantal kijkers gegroeid en ook het aantal Nederlandse deelnemers toegenomen, weet RTL.

De veertigste editie van Dakar gaat weer dwars door Peru, Bolivia en Argentinië en is vanaf 6 januari dagelijks te volgen op de RTL-zender.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen