RTL 4-ster Peter van der Vorst gebruikt Flitsmeister

Peter van der Vorst gebruikt bijna elke dag de telefoonapplicatie Flitsmeister. Hiermee probeert hij dure verkeersboetes te vermijden. Dat heeft de RTL 4-ster gezegd in Koffietijd. Flitsmeister is een app die automobilisten waarschuwt als ze een mobiele flitser, een flitspaal of een trajectcontrole naderen. Daardoor kunnen ze welhaast risicoloos te hard rijden. Ook Van der Vorst maakt zich schuldig aan te hard rijden. “Ik heb zo veel programma’s waarvoor ik door het hele land moet zijn“, vertelt hij.

De opnamedagen van Van der Vorst zijn te pittig voor een slakkengangetje. “Soms moet ik op één dag in Maastricht zijn en dan ’s middags ergens in Den Helder.”

Van der Vorst zit zo vaak in de auto, dat hij af en toe een chauffeur huurt. “Ik rijd niet altijd zelf. Vandaag huur ik bijvoorbeeld ook een chauffeur in. Dat is wel heel fijn, want dan kan ik achterin gewoon werken. Anders verlies je heel veel tijd.”

Maar ja, ik heb genoeg snelheidsbekeuringen inderdaad. Dat is doodzonde, dus vandaar die Flitsmeister, want dan word je in elk geval gewaarschuwd.”

Verder onthulde Van der Vorst ook dat hij weleens beschuldigd wordt van vies gedrag op het toilet. “Ja, dat er wat druppeltjes naast de pot liggen en dat ik ervan wordt beschuldigd naast de pot gepiest te hebben, maar ik vind zelf dan dat ik het niet gedaan heb.”

Lees ook: Slagter tijdens rijden op iPhone: ‘Flitsmeister aanzetten’ (september)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen