Maan is niet boos op Anouk: ‘Het is no big deal’

Maan de Steenwinkel kijkt niet met gevoelens van wrok naar The Voice of Holland-coach Anouk. Dat laat ze weten in Veronica Magazine. Maan werd vorig jaar niet gefeliciteerd door Anouk na het winnen van The Voice, omdat zij geen zin had om hysterisch het drukke podium op te rennen. Als ze nu wordt gevraagd te kiezen tussen Anouk en Ali B, zegt ze: “Anouk had mij niet gefeliciteerd na The Voice en dat is nogal opgeklopt. Ik kies voor Ali B omdat ik met Anouk gewoon geen contact heb.”

Ali is wél betrokken, zegt Maan. “Ali belt mij nog weleens vanuit het niets en zegt dan: ‘Ik ben trots op je, ik je zie je hier en daar op tv en wat doe je het goed!’ Laatst hebben we samen koffie gedronken en dan legt hij mij van alles uit.”

Maan bewondert Ali B. “Ik bedoel, ik ben druk maar hij heeft ook nog kids, artiesten die hij in zijn stal heeft en een platenmaatschappij. Ik vroeg: hoe doe jij dat dan? En dan neemt hij de tijd om allerlei tips en ervaringen met me te delen. En dat doet hij zo tof en inspirerend, hij kijkt echt op een heel andere manier naar dingen.”

Met Anouk heeft ze dus niet zo veel. “Nee, Anouk heb ik na afloop van The Voice niet meer gesproken. Ze was ook niet op de afterparty. Ach, die dingen gebeuren. No big deal verder.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen