Voice-winnares Maan niet gefeliciteerd door Anouk

Foto: RTLThe Voice of Holland-winnares Maan de Steenwinkel is vrijdagavond na de finale van het programma niet gefeliciteerd door coach Anouk. Dat vertelt de zangeres vandaag in het AD en heeft ze ook bevestigd op 100% NL. Maan vindt het jammer dat Anouk zich na de uitzending zo afzijdig hield. “Op het eind van de show stond ik te dansen met de coaches en Wendy en Martijn. Anouk was de enige die bleef zitten en daarna ging ze meteen weg. Dat vond ik wel jammer.

Haar uitspraken in het AD zijn niet uit zijn verband gerukt, zei De Steenwinkel vanmorgen op 100% NL. Anouk kwam niet eens naar de afterparty, aldus het zangtalent, al begrijp ze wel dat de zangdiva ook graag bij haar kindjes thuis is.

Verder laat De Steenwinkel in het AD nog weten dat ze haar plannen om te studeren voor zich uit schuift. “Ik heb geprobeerd me te oriënteren, maar ik ben er nog niet uit. Geneeskunde, psychologie, of toch iets anders? Ik heb studiedagen bezocht en studeren lijkt me leuk, maar nu ik gewonnen heb, wil ik me lekker hierop richten.”

Mijn ouders staan daar ook achter. Eerst vonden ze het belangrijker dat ik een goede basis zou hebben met een studie, maar nu gaat het zo goed en zijn ze zo trots.”

Het AD-interview met De Steenwinkel kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen