Jaïr Ferwerda behoudt politieke rubriek in Jinek

Jaïr Ferwerda behoudt zijn dagelijkse politieke rubriek in de talkshow van Eva Jinek. Hij is vanaf maandag, als de nieuwe serie van Jinek begint, weer van de partij. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Ferwerda peilt in zijn dagelijkse bijdrage de stemming in Den Haag. Uiteraard zitten de Haagse politici straks ook weer aan tafel. Jinek: “De talkshow is mijn tweede thuis dus ik verheug me natuurlijk weer op alle gasten die ik mag ontvangen en de gesprekken die we met elkaar gaan voeren.”

Politiek blijft een belangrijk onderdeel van Jinek. “Met zoveel nieuwe gezichten in Den Haag en alle gepeperde maatschappelijke discussies die er leven, wordt het ongetwijfeld weer druk en boeiend aan tafel. We gaan 2017 vrolijk uitluiden en ik heb heel veel zin om samen het glas te heffen op een heel nieuw jaar, vol verse ideeën en energie.

De KRO-NCRV benadrukt dat Jinek inmiddels meer is dan alleen een talkshow. “Ook als Jinek niet op tv is, is Eva 24 uur per dag, zeven dag per week aanwezig op haar platform evajinek.nl. Een journalistieke plek voor mensen die niet alles al zeker weten.”

Jinek is vanaf maandag (4 december) weer elke avond om 23.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV/Studio Kastermans

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen