Italiaanse date Gordon wil eigen televisieshow

De Italiaanse Manuel, een van de vier overgebleven kandidaten in Gordon Zoekt Trouwen, ziet een televisiecarrière wel zitten. Dat vertelt de steward vandaag in dagblad Metro. Manuel is volgens de geruchten de winnaar van Gordon Gaat Trouwen, maar dat was tijdens het interview nog niet duidelijk. Wel is duidelijk dat hij zijn baan als steward graag zou inruilen voor een baan in de showbizz, net zoals Gordon dus. “Ik zou zelf ook wel een tv-programma willen maken!“, vertelt hij.

De Italiaan zou het ook leuk vinden om sámen met Gordon iets te doen in de showbizz. “Ja, dat zou zeker interessant zijn. Met Gordon of alleen, het lijkt me allebei leuk”, zegt hij.

Manuel heeft ook al nagedacht over het genre. “Ik ben steward, maar ook banketbakker dus een bakprogramma lijkt me wel leuk. Lekker elke week een Italiaanse taart maken in een bak-show met Gordon, haha!

Metro sprak Manuel tijdens een fotoshoot met de vier laatst overgebleven kandidaten. Daar hebben de heren elkaar voor het eerst ontmoet. Het verslag daarvan kunt u zien op de Metro-site.

Gordon Gaat Trouwen is vanavond weer te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen