Winston: ‘Ik ben altijd bezig met geld verdienen’

Winston Gerschtanowitz is altijd bezig met het onderzoeken van mogelijkheden waarmee hij geld kan verdienen. Dat vertelde de SBS 6-presentator gisterenavond in Pauw. Gerschtanowitz gaf aan dat hij presenteren altijd wil blijven combineren met ondernemen. “Ik ben ondernemend geboren. Dat is de core van wie ik ben. Ik denk altijd: wat zie ik wat niemand anders ziet en wat kan ik daar de volgende dag meedoen wat niemand anders doet om daar geld mee te verdienen?

Dat vindt hij niet een beetje oppervlakkig. “Dat ben ik nou eenmaal. Dat krijg ik er ook nooit meer uit, hoeveel werk ik als presentator ook krijg.

Naast presenteren wil hij ook altijd blijven produceren. “Ik ben een televisiepresentator die zichzelf in de basis als maker ziet. Ik ben uiteindelijk op tv gekomen. Ik zie geen andere mogelijkheid dan het allebei doen: maken en presenteren.

Zijn baan bij Talpa heeft hij verruild voor zijn eigen bedrijf DFFRNT Media. “Ons bedrijf DFFRNT Media richt zich volledig op de nieuwe kansen die er zijn. Er zijn nieuwe kansen en daar spring ik graag op in.

Dit weekend begint zijn nieuwe SBS 6-show Circus Gerschtanowitz, die hij samen met zijn vrouw Renate presenteert. “Een paar jaar geleden was ik nog niet zo heel erg in mijn comfortzone. Dan vond ik het nooit zo prettig als ze kwam kijken ook. Dan dacht ik: laat mij me nou maar focussen op het ding wat ik moet doen. Ik vind het nu eigenlijk gewoon heel erg leuk ook vooral dat we dit samen kunnen en mogen doen.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen