Volkskrant vindt &Chantal ‘niet bijster vernieuwend’

De nieuwe zaterdagavond van RTL 4 is niet bijster origineel. Dat vindt Gidi Heesakkers, tv-recensent van de Volkskrant, schrijft ze in de krant. Het was weer een aaneenschakeling van dezelfde gezichten die te zien waren, aldus Heesakkers. “Eerst zagen we ze anderhalf uur lang in sepia. Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge speelden op RTL 4 als vanouds een melig quizje en deden aangevoerd door Linda de Mol alsof het 1965 was in Oh, wat een jaar.

Toen moesten Chantal Janzen en haar champagnekleurige bank in haar nieuwe talkshow &Chantal nog komen. Daar spendeerden Nicolai en Van Koningsbrugge de rest van de avond. “Nu vergezeld door collega-Lama’s Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Patrick Lodiers. Echt, RTL?

De Lama’s waren de eerste gasten van de nieuwe show van Janzen, die door Heesakkers omschreven wordt als ‘niet bijster vernieuwend’. “Gloria Estefan mocht ook komen – Gloria Estefan mocht overal komen, afgelopen week.

Om het estafetterondje nog even af te maken: daar hadden we Gloria Estefan weer, in de herhaling van Van Der Vorst ziet sterren, na &Chantal. Écht, geen grapje.

Het Volkskrant-artikel Vintage kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen