Evers Staat Op in februari twee weken vanuit Zuid-Korea

De Edwin Evers-show Evers Staat Op van Radio 538, het populairste radioprogramma van ons land, komt in februari twee weken vanuit Zuid-Korea om verslag te doen van de Olympische Winterspelen aldaar. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Evers zal uitzenden vanuit Pyeongchang: “Ik draag de Oranje sporters een warm hart toe en moedig ze graag aan, waar ook ter wereld. Het is echt te gek om ze meteen na de wedstrijd en huldiging te mogen ontvangen in onze studio.”

Radio 538 heeft weer een eigen studio in het Holland Heineken House. Radiodirecteur Dave Minneboo vindt dat de moeite waard. “De Olympische Spelen zijn het grootste sportevenement van de wereld.”

Minneboo vervolgt: “538 omarmt sport en Oranje in het bijzonder en daarom verschepen we onze mobiele radiostudio naar Pyeongchang om vanuit het Olympisch centrum spraakmakende radio te maken. Op deze manier zijn onze luisteraars zo dicht mogelijk bij het Olympisch vuur.

Evers Staat Op in Pyeongchang is van maandag 12 tot en met vrijdag 23 februari te horen op de reguliere tijden in de ochtend tussen 6.00 en 10.00 uur. Dan is het in Zuid-Korea 14.00 en 18.00 uur.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen