Raymann winkelde voor duizenden euro’s per dag

Zoals bekend is NPO-ster Jörgen Raymann al een tijdje druk bezig met het aflossen van een torenhoge schuld, maar toen zijn NPO-tonnen nog tegen de plinten klotsten waren er tijden dat hij wel duizenden euro’s per dag uitgaf. Dat bekent de NTR-presentator in weekblad Story. Raymann leefde als een koning van belastinggeld. “We gingen ook vaak naar Amerika. Daar gingen we dan twee weken zitten en winkelden we voor duizenden euro’s per dag“, zegt de presentator.

Plotseling werd Raymann van de buis gehaald en hield zijn inkomstenstroom op. “Ik moest radicale beslissingen nemen. De beste manier om schulden in te lossen is om je uitgaven te beperken. Mijn Porsche, waar ik zo trots op was als een aap, moest weg. Sheila heeft haar Range Rover eruit gedaan.”

Ook maken ze minder dure reizen. “Dat doen we niet meer. Evenmin als dure vakanties naar het buitenland. We gaan dit jaar naar Canada, maar logeren dan wel bij de nicht van mijn vrouw.”

Zijn huwelijksdag kon hij onlangs niet vieren op een dure bestemming als de Malediven. Hij week daarom uit naar Disneyland Parijs. “Leuk hè!? Zo kan het dus ook.

“De schulden worden minder. Het is nog steeds een fors bedrag, maar geen half miljoen meer. Ik heb gelukkig een goede regeling kunnen treffen”, besluit hij in het blad (via Blendle).

Momenteel is Raymann weer volop terug bij de NPO met zijn nieuwe amusementsshow De Kleine Lettertjes.

Lees ook: Raymann druk met aflossen: ‘Ik koop geen kleren meer’ (vorige maand)

Foto: NTR

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen