Promenade past leader aan vanwege woeste Patty Brard

Het actualiteitenprogramma Promenade is door de knieën gegaan voor tv-diva Patty Brard. Een fragment waarop ze in badpak van een SBS-duikplank springt, is uit de leader gehaald. Dat blijkt uit het analyseren van beelden op NPO Plus. Promenade opent elke week met een collectie van twintig ansichtkaarten met daarop indrukwekkende foto’s en beelden. Zo ziet de kijker onder meer Yvon Jaspers, Ab Osterhaus, een muis en Angela Merkel met een mondkapje voorbijkomen.

Patty Brard en haar badpak behoorden ook tot die collectie ansichtkaarten. Ze was twee weken geleden nog te zien in de seizoensopener, namelijk als de vijftiende ansichtkaart. Vorige week was ze ineens verdwenen.

Alle ansichtkaarten zijn hetzelfde gebleven, behalve die van Patty Brard. Die is nu ingeruild voor een voetbaltrainer die zichzelf op het gras stort.

Volgens anonieme tongen heeft Patty Brard geëist dat haar duikplankfilmpje niet meer te zien zou zijn in de leader van Promenade. Er wordt in tv-land veelvuldig gekeken naar Promenade en Patty voelde zich een beetje voor schut staan. Sterker nog: ze wil de beelden nooit meer zien.

Patty ziet haar sprong van de duikplank als een zwarte bladzijde in haar tv-carrière. De val ging finaal mis: ze verdraaide haar knie, er verschoven wervels in haar nek en er brak een stuk van haar tand af.

Ze hield er bovendien emotionele schade aan over. “Toen ik in badpak verscheen bij Sterren Springen had je ze op Twitter moeten horen! ‘Dikke vette zeekoe, ik hoop dat je doodvalt!’ Dat rossen ze zo het internet op.

Vandaag keert Patty terug uit Ibiza, dat afgelopen nacht tot een code-oranje-gebied is verklaard. Ze moet daarom twee weken in thuisquarantaine blijven.

Voor de liefhebber:

Foto: NPO

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen