Peter R. de Vries wil nog een keer in Promenade

Peter R. de Vries zou met plezier nóg een keer meewerken aan Promenade, de satirische show van Diederik Ebbinge. Hij vindt het een erg leuk programma. Dat gaf hij gisteren aan in RTL Boulevard. Peter dook in februari op als mystery guest in de een na laatste aflevering van het eerste Promenade-seizoen. De kandidaten moesten raden wie zich schuilhield in een cadaubox (‘Bent u een BN’er? Is het Peter R. de Vries?’). Daarop kwam Peter uit de box lopen, rechtstreeks naar de coulissen. 

Het leidde tot hilariteit op de socials. Veel mensen prezen Peter voor zijn zelfspot. En daar draait eigenlijk heel Promenade om, gaf hij gisteren aan in RTL Boulevard. “Dat soort programma’s die een beetje de draak steken met hoe we zelf zijn, daar hou ik wel van.”

Peter twijfelde destijds geen moment toen Diederik hem vroeg voor een minigastrol in Promenade. Hij vond het gelijk een erg leuk idee. “Ik zei: ‘Ja, natuurlijk, ik doe wel mee. Dat vind ik wel geinig om te doen.’”

Of hij nog een keer terugkeert in het programma weet Peter niet, maar hij staat er in elk geval wel voor open. “Er zijn geen afspraken gemaakt dat ik nog eens op zal duiken, maar als ze me bellen, dan zal ik geen nee zeggen.”

Promenade begon gisteren aan zijn tweede seizoen. De kijkcijfers vielen een beetje tegen, maar waren voor NPO 3-begrippen niet heel slecht.

Foto: NPO

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen