Promenade terug: vaste cast maakt zomerse editie

De satirische talkshow Promenade keert terug op de buis. Op alle zondagen in augustus en de eerste twee zondagen in september zal een speciale zomereditie te zien zijn: Zomer-Promenade. De cast blijft hetzelfde. “Terwijl het belangrijkste deel van Nederland nog volop vakantie heeft, of in ieder geval nauwelijks tv kijkt, gaan Diederik Ebbinge en zijn vaste gasten Eva Crutzen, Henry van Loon en Ton Kas deze zomer volop de strijd om de kijker aan“, laat een woordvoerder van de NTR weten.

Zomer-Promenade zal heel erg op Promenade lijken, maar dan met een zomerse uitstraling. “Een informatieve en zonnige oase van meningen, weetjes en analyses, waarin ook zaken als ziekte, slavernij en de uit-agenda niet zullen ontbreken.”

Het programma gaat de concurrentie aan met het eveneens zomerse programma Zomergasten. “Lukt het Ebbinge & Co grachtengordelfavoriet Zomergasten achter zich te laten?“, vraagt de NTR zich af.

De première van Zomer-Promenade is op 2 augustus en daarna volgen er nóg zes afleveringen. Het programma zal steeds om 21.25 uur te zien zijn op NPO 3.

Foto: NPO

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen