Giel Beelen: ‘Niet Mattie, maar Wietze is matennaaier’

3FM-dj Giel Beelen vindt niet Mattie Valk, maar Wietze de Jager een matennaaier. Dat laat hij weten op Twitter. Het Qmusic-duo Mattie & Wietze is met onenigheid uit elkaar gegaan. Ze onderhandelden over een overstap naar Talpa, maar Valk koos zonder overleg toch voor contractverlenging bij Qmusic. “Hoi. Effe een radiotweet op deze belangrijke Bevrijdingsdag. Maar Mattie je hebt Wietze echt genaaid. Hoitjes“, twitterde Beelens collega Frank van der Lende vanochtend.

Daarop twitterde Beelen: “Sorry Frank maar Wietze naait Mattie nu juist heel hard. Al zal het Talpa zijn die dit allemaal spint. Wietze is echt de foute in deze. Hiephoi.

Beelen vindt het niet kunnen dat De Jager zijn collega Valk in een brief neerzet als matennaaier. “Wietze wilde wel heel graag weg. Mattie bleef twijfelen en zegt uiteindelijk ik durf het niet en dan dit?

Als een volger van Beelen stelt dat stiekem alléén onderhandelen niet kies is, antwoordt hij: “Had nooit moeten reageren maar zoveel onrecht kon ik niet aan. En jij als held verdient antwoord maar nee zo is het niet gegaan. Net doen alsof je een mes in je rug krijgt omdat iets niet gaat zoals je wilt dat is pas echt lullig.

Valk wist De Jagers brief vanochtend op de radio niet goed te weerleggen. Beelen: “Snap ik helemaal. Monoloog op radio was niet goed. Veel ruis. Waarschijnlijk om niet met modder terug te gooien ofzo. Ik laat het ook rusten.

Het lijkt erop dat Valk nu alleen de ochtendshow van Qmusic gaat doen. Hij krijgt daarvoor 600.000 euro per jaar en een Tesla.

Lees ook: Mattie Valk: ‘Ik wilde niet meer overstappen naar Sky’ (vanochtend)

Foto: VARA

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen