Patty Brard maakt reclame voor cannabisolie

Geplaatst op zo 30 apr 2017 om 9:37

Patty Brard is verslingerd geraakt aan cannabisolie. Hoewel ze over het algemeen geen ‘drugspromoter’ is, raadt ze het middel aan al haar lezers aan. Dat laat ze weten in haar column in de Weekend. Brard is niet bang meer om er voor uit te komen. “Laat ik beginnen met te melden dat ik aangenaam verrast was toen ik zag dat we in Weekend een adverteerder hebben die cannabisolie verkoopt“, zegt ze. “Dat impliceert dat het taboe er in elk geval af is en we er vrijuit over kunnen praten.”

Cannabisolie is tegenwoordig ook gewoon bij de drogisterij te koop, aldus Brard. Ze zocht een middel om van haar slaapproblemen, darmproblemen en gewrichtsproblemen af te komen.

Uiteindelijk kocht Brard op Ibiza cannabisolie en probeerde ze het uit toen ze samen met een vriendin op de bank zat. Ze was ‘een beetje bang’, maar dat bleek nergens voor nodig. “Nou, ik ben fan! Ik slaap als een roos, ben rustiger, het toilet is mijn nieuwste favoriete plek (sorry) en mijn knieën hebben nergens meer last van. Na één week!

Ik ben allesbehalve een drugspromotor, maar cannabisolie is echt het proberen waard voor iedereen met langdurige klachten.”

Volgens Brard moeten mensen wel goed opletten dat ze een cannabisolie vinden met de juiste verhouding tussen cannabidiol en tetrahydrocannabiol. Wat die verhouding is, zegt ze niet.

Foto: SBS
5 Reacties op “Patty Brard maakt reclame voor cannabisolie”


 1. Eddie

  Goed bezig ,Patty.

 2. Bart M.

  Ze trekt er door dat spul wel een vies gezicht bij.

 3. Ron

  Schijnt echt te helpen, dus snap Brard wel in deze. Alleen de farmaceutische industrie zal dit altijd blijven ontkennen want belangen…

 4. AnoNyM

  Heb al van vele mensen gehoord dat men goede resultaten heeft met cannabisolie.

  Dat men goed moet letten op de samenstelling van het product klopt. Dus misschien beter dit product te kopen bij een reform(natuur)winkels dan bij een “gewone” drogist.

 5. Dennis

  Ze zit er wel erg creep uit. Dit moet ook niet je tuinpad oplopen, deuren gelijk op slot.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.