Patty Brard maakt reclame voor cannabisolie

Patty Brard is verslingerd geraakt aan cannabisolie. Hoewel ze over het algemeen geen ‘drugspromoter’ is, raadt ze het middel aan al haar lezers aan. Dat laat ze weten in haar column in de Weekend. Brard is niet bang meer om er voor uit te komen. “Laat ik beginnen met te melden dat ik aangenaam verrast was toen ik zag dat we in Weekend een adverteerder hebben die cannabisolie verkoopt“, zegt ze. “Dat impliceert dat het taboe er in elk geval af is en we er vrijuit over kunnen praten.”

Cannabisolie is tegenwoordig ook gewoon bij de drogisterij te koop, aldus Brard. Ze zocht een middel om van haar slaapproblemen, darmproblemen en gewrichtsproblemen af te komen.

Uiteindelijk kocht Brard op Ibiza cannabisolie en probeerde ze het uit toen ze samen met een vriendin op de bank zat. Ze was ‘een beetje bang’, maar dat bleek nergens voor nodig. “Nou, ik ben fan! Ik slaap als een roos, ben rustiger, het toilet is mijn nieuwste favoriete plek (sorry) en mijn knieën hebben nergens meer last van. Na één week!

Ik ben allesbehalve een drugspromotor, maar cannabisolie is echt het proberen waard voor iedereen met langdurige klachten.”

Volgens Brard moeten mensen wel goed opletten dat ze een cannabisolie vinden met de juiste verhouding tussen cannabidiol en tetrahydrocannabiol. Wat die verhouding is, zegt ze niet.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen