Famke Janssen voor tweede keer in RTL Late Night

De Nederlandse Hollywoodster Famke Janssen schuift vanavond aan in de talkshow RTL Late Night van Humberto Tan. Ze komt daar vertellen over haar rol in de serie The Blacklist: Redemption, die binnenkort ook bij ons van start gaat. Dat heeft de talkshow laten weten. Vlak na de start van RTL Late Night in 2013 schoof Janssen ook al eens aan in de show. Haar Nederlandse tv-optredens zijn verder erg spaarzaam: in 2014 zat ze nog in College Tour, in 2016 was ze bij het Televizier-gala.

Nu duikt ze dus weer even op bij RTL 4. “Famke Janssen is zonder twijfel Nederlands grootste Hollywoodster. Ze speelde onder andere de grote vijand van James Bond, een sexy superheldin in X-Men en binnenkort is ze weer op de Nederlandse televisie te bewonderen in een nieuwe serie; The Blacklist Redemption“, aldus de talkshow.

In The Blacklist: Redemption volgen we het verhaal van Tom Keen (Ryan Eggold) die zich verenigt met de briljante en sluwe Susan Hargrave (Famke Janssen). Zij heeft de leiding over een geheime organisatie van huurlingen die problemen oplost waar de overheid haar vingers niet aan brandt.

De serie begint op maandag 10 april om 21.30 uur op RTL 5, direct na The Blacklist. De daaropvolgende afleveringen worden op maandag om 20.30 uur uitgezonden.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen