Famke Janssen voor tweede keer in RTL Late Night

Geplaatst op do 30 mrt 2017 om 14:40

De Nederlandse Hollywoodster Famke Janssen schuift vanavond aan in de talkshow RTL Late Night van Humberto Tan. Ze komt daar vertellen over haar rol in de serie The Blacklist: Redemption, die binnenkort ook bij ons van start gaat. Dat heeft de talkshow laten weten. Vlak na de start van RTL Late Night in 2013 schoof Janssen ook al eens aan in de show. Haar Nederlandse tv-optredens zijn verder erg spaarzaam: in 2014 zat ze nog in College Tour, in 2016 was ze bij het Televizier-gala.

Nu duikt ze dus weer even op bij RTL 4. “Famke Janssen is zonder twijfel Nederlands grootste Hollywoodster. Ze speelde onder andere de grote vijand van James Bond, een sexy superheldin in X-Men en binnenkort is ze weer op de Nederlandse televisie te bewonderen in een nieuwe serie; The Blacklist Redemption“, aldus de talkshow.

In The Blacklist: Redemption volgen we het verhaal van Tom Keen (Ryan Eggold) die zich verenigt met de briljante en sluwe Susan Hargrave (Famke Janssen). Zij heeft de leiding over een geheime organisatie van huurlingen die problemen oplost waar de overheid haar vingers niet aan brandt.

De serie begint op maandag 10 april om 21.30 uur op RTL 5, direct na The Blacklist. De daaropvolgende afleveringen worden op maandag om 20.30 uur uitgezonden.

Foto: RTL
12 Reacties op “Famke Janssen voor tweede keer in RTL Late Night”


 1. Anouk Smullers

  Zonde er kijkt namelijk niemand meer naar Rtl late night.

 2. Anoniem

  600.000 is niet niemand

 3. Xander

  Vanavond bij Tan onthult Humberto alles over zijn escapades. Of misschien dat er iemand aan tafel naar kan vragen. Als bijvoorbeeld Gordon er zit.

  Ik kijk in iedergeval uit naar RTL Boulevard. Gisteren verzwegen ze het. Dat kan nu niet meer.

 4. Mike

  Famke. Ook een draak om te interviewen. Kille tante.

 5. Fox Mulder

  Het zal weer gezellug worden fanavunt!

 6. Joan

  Ze is een van de succesvolste Nederlandse actrices. Misschien wel de meest succesvolle met al die blockbusters waarin ze hoofdrollen speelde.

 7. Saar

  Ik kijk niet meer naar Tan, want hij kijkt ook niet meer naar zijn vrouw. Lul de behanger!

 8. Anoniem

  Met haar in 1 lift gestaan. Brrrrrr…..weet niet wie haar make-up doet, maar die persoon moet onmiddellijk ontslagen worden.

 9. Mr money

  Vanavond dus weer lekker danssuuhh en lachuuuhh

 10. peter vereecken

  Famke Janssen voldoet jammer genoeg aan de vraag van de entertainment industrie in de V.S.; geen rimpeltje te zien, het gezicht was volledig ‘verlamd’ door de Botox. Zo jammer van haar prachtige natuurlijke uitstraling van vroeger. Maar ja, je mag in de filmwereld niet oud worden….

 11. Vrede

  Erg knap wat zij bereikt heeft.

 12. Mike

  Hopelijk waren de lampen niet te heet. Plastic smelt snel.

Televisienieuws • Zoeken op Mediacourant


Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.