‘Martine Bijl twijfelt of ze überhaupt nog wel op tv wil’

Geplaatst op do 30 mrt 2017 om 14:50

Foto: SBSMartine Bijl twijfelt of ze überhaupt nog wel terug op televisie wil, ook als ze voldoende hersteld is. Dat zegt een bekende van de presentatrice in weekblad Story. Bijl maakte het NPO 1-programma Heel Holland Bakt groot, maar vanwege de nasleep van haar hersenbloeding wordt de tv-show dit jaar voor het tweede seizoen op rij gepresenteerd door vervanger André van Duin. Dat valt haar niet heel zwaar, stelt de bron. “Het liefst willen ze geen verplichtingen meer.

Meer dan ooit realiseren Bijl en haar partner Berend zich dat ze ‘alleen nog leuke dingen willen doen’, zegt de bekende van het koppel. “Hun leven is in rustiger vaarwater terechtgekomen. Ze beseffen dat het allemaal heel anders had kunnen lopen. Ze willen zuinig zijn op de tijd die ze samen nog hebben.”

De bron vervolgt: “Dat is ook de reden waarom Martine twijfelt of ze, wanneer ze volledig hersteld zal zijn, wel weer aan het werk wil. Iedereen die haar kent, weet dat ze enorm blij is met het succes van Heel Holland Bakt, maar óók dat ze niet verslaafd is aan roem.”

Een leven buiten de schijnwerpers zal Bijl helemaal niet moeilijk vallen, zegt de bekende. “Dat ze het besluit om een streep onder haar carrière te zetten nog even heeft uitgesteld, heeft vooral te maken met het feit dat als ze haar vertrek heeft aangekondigd er ook geen weg terug meer is.”

Zo’n beslissing is voor Martine definitief. En als je al sinds je zestiende meedraait in de showbizz, is het begrijpelijk dat je niet over één nacht ijs gaat…”

Het Story-artikel Verlaat Martine tv-wereld voor haar Berend? kunt u lezen via Blendle.

Foto: MAX
6 Reacties op “‘Martine Bijl twijfelt of ze überhaupt nog wel op tv wil’”


 1. Joep

  Nog één keer terug en laten zien dat je weer de oude bent. En daarna heb je groot gelijk!

 2. Jantje

  Wat een geluk voor haar dat ze zonder TV kan. In tegenstelling tot Catherine Viola en Henny die elke dag hopen op een come back die nooit zal komen en hun dagen vullen met het langs de studio deuren struinen (met of zonder rollator) om een plekje in een panel gast in een talkshow omdat ze niet los kunnen laten.

 3. Vincent

  blijf maar weg

 4. Michiel E

  “Meer dan ooit realiseren Martine en haar partner Berend” of “Meer dan ooit realiseren Bijl en haar partner Boudewijn” zou consequenter zijn….

 5. hugo

  Blijf lekker thuis en geniet van je leven!

 6. Beau van Erven Ikink

  Als je het geld niet meer nodig hebt zou ik vooral lekker bedanken voor de eer.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.