Victor Mids kijkt naar zichzelf op oudejaarsavond

Geplaatst op za 31 dec 2016 om 11:03

Victor Mids zit vanavond, op oudejaarsavond, voor de buis. Hij gaat naar zijn eigen Mindf*ck-special op NPO 1 kijken. Dat vertelt de illusionist in TROS Kompas. Mids’ programma is in tegenstelling tot de conference van Claudia de Breij die erna volgt níet live. “De uitzending is van tevoren opgenomen. Ik zit dan met de mensen die mij dierbaar zijn voor de tv om de special te kijken, met een schaal oliebollen. En wellicht gaan we na twaalven nog even de stad in.”

Hij gaat geen vuurwerk afsteken. “Vuurwerk afsteken deed ik vroeger wel, maar nu laat ik de vuurpijlen links liggen. Als illusionist kan ik het natuurlijk niet riskeren dat er iets met mijn handen gebeurt.”

Zijn NPO 1-show draait vanavond om teleportatie. “Ik ga een persoon van Nederland naar een andere plek op deze aardbol teleporteren. Geen bekend iemand, maar een onbekende Nederlander die kort van tevoren nog niet eens wist dat hij deel zou uitmaken van dit experiment.”

Ik heb er in het diepste geheim een jaar aan gewerkt en het wordt absoluut spectaculair, een truc als deze is nog nooit eerder vertoond op de Nederlandse televisie.

De uitzending begint om 21.30 uur op NPO 1.

Foto: Avrotros
13 Reacties op “Victor Mids kijkt naar zichzelf op oudejaarsavond”


 1. Marckk

  Teleporteren naar de andere kant van de wereld.? Zou ik ook kunnen met een opgenomen programma😅

 2. Anoniem

  Marckk. Alle programma’s vanavond zijn opgenomen. Alleen het 8 uur journaal is live.

 3. tim

  Ook Claudia is live vanavond….

 4. Anoniem

  Tja, deze teleportatie act is ook zo origineel…NOT. Now You See Me film gezien?

 5. Anoniem

  O, teleportatie. Deed Copperfield dat al niet in de jaren 90? Inmiddels is die truc ook al uitgelegd en het is onmogelijk zonder dat de deelnemer het weet. Het is vaak oude wijn in nieuwe zakken bij die Mids.

 6. Truus Tuinboon

  Vond het een

 7. Truus Tuinboon

  Kutshowtje 😝

 8. Truus Tuinboon

  Kilo utecht tango showtje

 9. Anoniem

  Ik ben bang dat dit de kijkcijferdip voor NPO1 wel eens geweest zou kunnen zijn. Ik verwacht dat RTL4 het heeft gewonnen en dat SBS vooral in de eerste uren van 2017 heeft gescoord met de Toppers.

 10. Peter

  De zenders BBC BRT CANVAS hadden toch echt een betere tv avond dan NPO RTL SBS !

 11. Sjaak

  Ooh Belgie en Duitsland hadden een saaie avond …..

 12. Peter

  @Sjaak.. Belgie was top
  FC DE KAMPIOENEN speelfim
  ROLLING STONES in Cuba
  LATER WITH JOOLS
  TOP OF THE POPS

 13. Grumpy

  Het was werkelijk tenenkrommend slecht. Te veel hype gecreëerd die op geen enkele manier werd waargemaakt. Voorspelbaar, over acted, al eerder gedaan etc.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.