Victor Mids kijkt naar zichzelf op oudejaarsavond

Victor Mids zit vanavond, op oudejaarsavond, voor de buis. Hij gaat naar zijn eigen Mindf*ck-special op NPO 1 kijken. Dat vertelt de illusionist in TROS Kompas. Mids’ programma is in tegenstelling tot de conference van Claudia de Breij die erna volgt níet live. “De uitzending is van tevoren opgenomen. Ik zit dan met de mensen die mij dierbaar zijn voor de tv om de special te kijken, met een schaal oliebollen. En wellicht gaan we na twaalven nog even de stad in.”

Hij gaat geen vuurwerk afsteken. “Vuurwerk afsteken deed ik vroeger wel, maar nu laat ik de vuurpijlen links liggen. Als illusionist kan ik het natuurlijk niet riskeren dat er iets met mijn handen gebeurt.”

Zijn NPO 1-show draait vanavond om teleportatie. “Ik ga een persoon van Nederland naar een andere plek op deze aardbol teleporteren. Geen bekend iemand, maar een onbekende Nederlander die kort van tevoren nog niet eens wist dat hij deel zou uitmaken van dit experiment.”

Ik heb er in het diepste geheim een jaar aan gewerkt en het wordt absoluut spectaculair, een truc als deze is nog nooit eerder vertoond op de Nederlandse televisie.

De uitzending begint om 21.30 uur op NPO 1.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen