Javier Guzman en Roelof Hemmen botsen op radio

Roelof Hemmen heeft een zeer moeizaam radio-interview met cabaretier Javier Guzman achter de rug. De presentator en cabaretier konden elkaar maar niet vinden. Dat was vrijdag te horen op BNR Nieuwsradio. Hemmen ontving Guzman in de studio, omdat hij dit jaar de oudejaarsconference van RTL 4 doet. De radiopresentator begon het gesprek door te onthullen waar Guzman niet over wilde praten. Zijn vroegere verslavingen waren namelijk het verboden onderwerp.

Hemmen: “Javier Guzman is klaar met praten over al zijn vroegere verslavingen, problemen en noem maar op. Toen we je uitnodigden was voor ons wel duidelijk dat we het over de show wilden hebben en hoe je naar het leven kijkt, maar we hadden niet het gevoel dat we dat allemaal wilden oprakelen. Je zei toch heel expliciet: ‘Ik wil het er gewoon niet meer over hebben.’”

Ja, goed samenvat“, antwoordde Guzman. En daarmee was de toon gezet.

Hemmen: “Er komt een nieuwe voorstelling, die heet Ga-Bie-Jer.”

Guzman: “Ik heb het fonetisch opgeschreven, zodat mensen niet meer doen wat jij nu doet, en dat is mijn naam verkeerd uitspreken.”

Toen Hemmen opperde dat Guzman zijn oudejaarsconference na vanavond vast nog een keer of dertig gaat spelen, antwoordde Guzman geërgerd: “Hoe had ik hem voor 31 december nog dertig keer kunnen spelen?

Hemmen: “Ik vind… Je bent niet heel spraakzaam. Kan het zijn dat ik aan de verkeerde onderwerpen zit?

Guzman: “Nee. Ben ik niet spraakzaam?

Hemmen: “Ik voel een moeite in het gesprek.”

Guzman: “Een moeite in het gesprek?

Hemmen: “Ja, geen onwil, maar moeite.”

Guzman: “Dat kan.”

Hemmen: “Het kan aan mij liggen. Of aan ons.”

Guzman: “Dat voelen we dan anders aan. Als je nu voor een zaal had gestaan, dan had je de plank misgeslagen.”

Foto: BNR

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen