Sanne Hans vindt The Voice gezelliger zonder Anouk

Sanne Hans denkt dat The Voice of Holland sinds het vertrek van Anouk iets gezelliger is geworden. Dat zegt ze in de Veronica Magazine. Er is nu meer contact tussen de coaches, aldus Hans. “Vorig jaar moest ik veel meer vechten voor mijn plekje binnen de groep. Tussen de opnames zochten de coaches elkaar minder op. Dit jaar is de sfeer ontzettend goed. Lunchen we gezellig met z’n allen. We ouwehoeren, we lachen. Ik heb vaak de slappe lach. De coachvergaderingen zijn ook heel leuk.”

Er was vorig jaar spanning tussen coaches Anouk en Marco Borsato. “Marco en Anouk waren het vaak niet eens met elkaar. Überhaupt zijn zij het in het leven nooit snel eens met elkaar, denk ik. Dat ga je als kijker voelen, maar ook als coach. Twee ego’s, twee grootmachten, waardoor je als coach niet volledig open durft te zijn tegen een ander.”

Volgens Hans zijn de makers er niet op uit dat er spanning is tussen de coaches. “Als coach die spanningsboog moeten opzoeken is zo’n gedoe. Dit jaar zijn alle coaches lief voor elkaar.”

Toch leveren ruzietjes doorgaans wel hoge kijkcijfers op. “Ik denk niet dat tijdens vorige seizoenen expres geknipt werd op fitties.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen