Soundos weg bij DWDD: niet grappig genoeg

Soundos El Ahmadi is in stilte vertrokken als huiscabaretier van De Wereld Draait Door, omdat er niet om haar gelachen werd. Dat legt ze uit in de Televizier. De afgelopen weken was El Ahmadi plotseling niet meer te zien. “Ik kwam er achter dat mijn comedystijl niet altijd matcht met het bespreken van de actualiteit. Wat goed werkt in een stand-up comedy omgeving, sloeg soms niet goed aan tijdens de live-uitzending. Ik heb daarom in goed overleg besloten om niet verder gaan.”

El Ahmadi begon na de zomer als opvolger van Peter Pannekoek aan het programma. Ze heeft de klus sowieso een beetje onderschat. “Ik ben na de zomer vol enthousiasme begonnen aan mijn avontuur bij DWDD.”

“Maar helaas bleek al snel dat het wekelijks schrijven en testen van het materiaal te intensief was naast mijn tournee, presentatie- en schrijfwerkzaamheden voor mijn nieuwe theatershow en filmscript.

De cabaretière was elke vrijdag te zien in De Wereld Draait Door.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen