Sylvana Simons doet mee aan Ranking the Stars

Sylvana Simons doet mee aan de nieuwe serie van Ranking the Stars. Ook Sabia Engizek, Richard Groenendijk, Tim den Besten, Patty Brard, Wibi Soerjadi en Ajouad El Miloudi zijn van de partij. Dat heeft presentator Paul de Leeuw bekendgemaakt op Radio 538. Vooral de deelname van Simons is opvallend, omdat zij al weken onder vuur ligt vanwege haar politieke plannen. Een deel van de critici laat zich racistisch uit en ook dat leidt momenteel tot de nodige controverse.

In Ranking the Stars worden af en toe pittige grappen gemaakt, dus het wordt spannend hoe Simons daar op gaat reageren. Volgens Privé TV-ster Jan Uriot is de tv-diva tegenwoordig namelijk niet zo gezellig meer.

Er valt in elk geval genoeg te grappen over Simons. De DENK-diva is het spoor volledig bijster: ze roept in de media dat ze een godin is, geeft zichzelf complimentjes in de spiegel en heeft planeet Mercurius beledigd.

Komend weekend beginnen de opnames. Het is niet bekend wanneer Ranking the Stars wordt uitgezonden.

De recente verbijsterende uitspraken van Simons kunt u hier lezen.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen