Victor en Thijs woest om Volkskrant in roddelbladstijl

Geplaatst op Mon 30 May 2016 om 18:08

Victor Reinier en Thijs Römer zijn er woest over dat Volkskrant Magazine afgelopen weekend verscheen met een cover in roddelbladstijl. Dat laten de boze heren weten op Twitter. Volkskrant Magazine had een interview met Story’s showjournalist Guido den Aantrekker en als knipoog werd de voorpagina in Privé-sferen gehuld. “Volkskrant Magazine is zaterdag totaal de weg kwijt geraakt. Roddelblad. Die troep hoef ik niet. Overweeg opzeggen abonnement“, aldus een boze Reinier.

Römer heeft precies hetzelfde gevoel. “Jezus Vic ja, ik had precies hetzelfde. Plaatsvervangende schaamte. Om over dat artikel nog maar te zwijgen…

Den Aantrekker vertelt in Volkskrant Magazine uitgebreid over de showjournalistiek. Wat Evert Santegoeds is voor de Privé en Marc van der Linden voor de Weekend, is hij voor de Story. “Anders dan hen opereer ik liever onder de radar“, geeft hij aan.

Voor de Volkskrant, en ter promotie van zijn nieuwe boek, ‘doorbreekt hij het stilzwijgen’. Den Aantrekker is klaar met de showjournalistiek. “De oppervlakkigheid van de materie ging me tegenstaan. De egomanie van de sterren, gevoed door roem plus buitenproportionele inkomsten. De soapies die twee weken meespelen in GTST, maar op party’s verwaand naar hun manager doorverwijzen als je ze iets persoonlijks vraagt.”

Den Aantrekker heeft behoorlijk wat primeurs op zijn naam staan. Wat dat betreft doet hij niet onder voor journalisten van ‘serieuze’ media, vindt hij. “Ik ben evenveel journalist als een collega van Trouw of Nieuwsuur. Ook ik verricht research, verifieer, doe aan hoor en wederhoor.

LINDA.tv-ster Antoinnette Scheulderman heeft op Twitter laten weten dat ze dat lachwekkend vindt. “Blijft vermakelijk als een verslaggever van de roddelpers zichzelf vergelijkt met Nieuwsuur-reporters. Zou ik zelf niet eens doen en ik doe toch ook aan research, verifiëren en hoor en wederhoor. Maar goed, ieder z’n meug.

Victor Reinier en Thijs Römer hebben geen goede relatie met de roddelpers. Zo vindt Römer Privé-ster Evert Santegoeds een ‘pestlijder‘.

Het Volkskrant Magazine van afgelopen weekend kunt u hier bekijken.
8 Reacties op “Victor en Thijs woest om Volkskrant in roddelbladstijl”


 1. Aernout Babylon

  Plaatsvervangende schaamte? Ja, dat hebben wij nou altijd als jij bij Umberto je zogenaamde filmkennis komt etaleren, Thijs!

  En Victor Reinjee? Man, sinds jij je met opzet je vriendin uit het raam gooide ben je niet meer serieus te nemen. psychopaat!

 2. Meneer Kaktus

  Schandalig hoe dit heerschap omgaat met Virgien. En wie wordt daar de dupe van? Precies, Djelissa.

 3. edje

  Was niks mis met VK Magazine. Geneuzel!!!

 4. aammehoela

  Niet gelezen, maar toch goed om eens een journalist, nou ja, te horen wat hij er zelf van vind. Shownieuws is zelden nieuws, maar ze doen altijd of het altijd heel belangrijk is.

 5. frits

  Dat die pedante, arrogante doorgesnoven Thijs Romer nog een krant leest :)

 6. kaaskijker

  De ergernis zat hem vooral in dat Den Aantekker zo’n podium krijgt, de cover is een knipoog.

 7. Bonnie Kreukhoven

  Dus tijdens één van je doorgesnoven ruzies in een Maastrichts hotel ‘valt’ je vriendin uit het raam en dan ben je ineens boos en verbijsterd dat de roddelpers daar over schrijft? Sinds die tijd haat meneertje Reinier de roddelpers. Goh…

 8. Bram Bakker

  Inderdaad. Zelfs hier wordt de heer Reinjee al woest om! Je kunt je wel voorstellen wat zich afgespeeld heeft in die hotelkamer. Die vrouw moet door een hel zijn gegaan met dat vloekende en tierende beest Victor Reinjee om zich heen. We weten allemaal hoe het is afgelopen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.