Erik van Muiswinkel vliegt uit bocht: ‘Domme kankerlul’

Geplaatst op Sat 28 May 2016 om 10:58

Foto: Jaap ReedijkCabaretier en ex-hoofdpiet Erik van Muiswinkel slaat volledig door in zijn strijd tegen het Zwarte Piet-beleid van de NTR. In een Twitter-discussie noemt hij een genuanceerde godsdiensdocent een ‘domme kankerlul’. Dat is te lezen op het sociale medium. Zwarte Piet hoeft van docent Ruben van Koningsveld niet per se zwart te blijven, maar hij ergert zich er wel aan dat een groep BN’ers onder leiding van Van Muiswinkel voor Nederland wil bepalen dat Zwarte Piet niet meer kan.

Volgens Van Koningsveld heeft deze ‘linkse elite’ een aandeel in de heftige reacties in de Zwarte Piet-discussie, omdat ze niet ‘fijnzinnig’ omgaan met omwenteling, maar verandering min of meer afdwingen door NTR middels een open brief aan de schandpaal te nagelen.

Voor- én tegenstanders van Zwarte Piet moeten verenigd worden en zo’n BN’er-actie helpt daar niet bij, meent de docent. “Laten we hopen dat kinderen, in welke vorm dan ook, een leuk feest houden! En wij het goede voorbeeld geven.

Uit de bocht

Vervolgens vliegt Van Muiswinkel vanuit het niets compleet uit de bocht. De cabaretier vindt dat er nogal een verschil zit tussen de argumenten de voorstanders en de tegenstanders. “Nou Ruben, als jij t verschil niet wil zien tussen ons betoog en dat van ‘hun’, ben je denk ik een domme kankerlul.

Van Koningsveld schrikt zich er een hoedje van. “Thanks! Dat verdiende ik! Ik had dan ook de meest grove, respectloze lompe reactie! Stijlvolle verbale corrigerende tik!”, reageert hij cynisch.

De cabaretier is van zijn voetstuk gevallen, vindt de docent. “Want aan één ding heeft bijna ieder kind een hekel: schelden met kanker. Verruwing Zwarte Piet-debat. Zelfs hoofdpiet verliest z’n cool.

Geen excuses

Van Muiswinkel wordt op Twitter compleet afgeslacht om zijn scheldpartij, zelfs door zijn medestanders. “Heb met je te doen, gezien reacties! En kies je ook nog een suffe leraar Godsdienst uit om je punt te maken”, aldus de docent.

De cabaretier blijft bij zijn scheldpartij. “Normale mensen worden op dit platform non stop uitgemaakt voor kankerlul en erger. De anonieme hufters worden panisch als dat één keer terugkomt.

Zelf heeft Van Muiswinkel naar eigen zeggen ook iemand verloren aan kanker. “Ja, mede daarom laat ik even voelen hoe het is om door je geachte opponenten non stop verrot te worden gescholden.

Ik ben niet boos. Mensen zijn erg boos op mij, ik gebruik geen onvertogen woord. Behalve één keer kankerlul.
83 Reacties op “Erik van Muiswinkel vliegt uit bocht: ‘Domme kankerlul’”


 1. Anonymous

  Ruben van Koningsveld is een aandachtsgeile, gewetenloze mens. Het woord K mag je nooit in welke discussie dan ook Van muiswinkel gaat hier de fout in. Zwart piet is RACISME dit vernederend blank racistisch feestje moet stoppen, je leert je kind ook niet jihadist te worden waarom ga je kinderen leren om racist te zijn?!

 2. Jan

  Al die BN’ers zijn echt het contact met de werkelijkheid verloren. Waarom zijn ze zo gefrustreerd? Omdat er steeds minder mensen tv kijken?

 3. aammehoela

  Dat is dus duidelijk. De Nederlandse samenleving wordt gedwongen door Sylvana, Quincy en consorten om afscheid te nemen van Zwarte Piet. Niet vrijwillig, maar gedwongen. En zo’n domme Eric van Muiswinkel trapt er met open ogen in. En wat dat gezeur over links betreft. Ik ben links, maar voorstander van Zwarte Piet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik erger me helemaal kapot aan deze onzin-discussie.
  Als je de oorsprong niet wil begrijpen over het ontstaan van Zwarte Piet dan ben je dus pas dom.

 4. !

  Waar gaat dit nog over.

 5. Anonymous

  Niet het feestje stoppen maar het stereotype zwart piet, kan anno 2016 niet meer. En nooit het woord K gebruiken, gewoon nooit doen

 6. Flits Bom

  Die van Muiswinkel is al jaren uitgerangeerd en geniet nu van alle aandacht.
  Het is toch wel triest als het hoogtepunt is je leven het spelen van zwarte piet is.

 7. Anonymous

  Hiermee gooit Erik van Muiswinkel zijn ruiten in. Wat dom!

 8. Grumpy

  Van Muiswinkel valt met een dergelijke manier van discussie voeren van zijn linksche voetstuk. Zodra je denkt je argumenten kracht te moeten bijzetten door dergelijke termen te gebruikenben je niet meer serieus te nemen. Nooit meer.

  Zwarte piet is geen vorm van racisme. Flauwekul, er is geen Nederlander die na 6 december vol opgekropte racistische emoties naar de eerste beste donkere mensch kijkt. De stumperts die dat wel doen, deden het daarvoor ook. Dat je daar keihard tegen op moet treden is duidelijk.

 9. Anonymous

  Het een grote grap

 10. Oncoloog

  Iemand die dit soort woorden gebruikt moet zelf maar eens die ziekte krijgen!
  Laat die Muesgasser maar eens een tijdje meelopen op een Oncologie Afdeling, dan kan hij zien wat die ziekte werkelijk inhoudt en kan ie staan over te geven bij de bedjes van kindjes die die ziekte hebben en vaak geen overlevingskans bij bestaat.
  Maar ik vrees dat van Nuiswinkel nooit die ziekte kan krijgen waar hij m want zijn ee scheld, want zijn geslachtdeel is zo klein dat een enkele K-cel daar in past.

 11. Sannie

  Idd waar gaat dit over!………..het is een kinderfeest en dat moet blijven met Zwarte Piet……..maar als het zo doorgaat met al die negativiteit dan vieren we over 10 jaar geen sinterklaas meer let maar op!………en verder snap ik niet dat veel mensen iemand dood wensen alleen omdat hij niet dezelfde mening heeft ………

 12. Anonymous

  Nog steeds dat gejank om niets. Zwarte piet is geen racisme. Het is gewoon onderdeel van een kinderfeest. Niets meer en niets minder.

  En die verongelijkte BN-ers moeten eens ophouden denken dat ze daar zo ontzettend goed mens mee zijn en op hun borst kunnen kloppen door er achteraan te hobbelen. Ze zetten zichzelf alleen maar voor schut.

  Die eerste post onder dit artikel is helemaal een lachertje.

 13. mark

  Een voorbeeld deze man voor kinderen, Muiswinkel erg zielig mannetje.

 14. Anonymous

  Nog steeds dat gejank om niets. Zwarte p i e t is geen racisme. Het is gewoon onderdeel van een kinderfeest. Niets meer en niets minder.

  En die verongelijkte BN-ers moeten eens ophouden denken dat ze daar zo ontzettend goed mens mee zijn en op hun borst kunnen kloppen door er achteraan te hobbelen. Ze zetten zichzelf alleen maar voor schut.

  Die eerste post onder dit artikel is helemaal een lachertje.

 15. Max

  Erik van muiswinkel, ga niet op het niveau van de rechts tokkies zitten, you are better than that. Jammer voor deze woord keuze… ZWART PIET IS RACISME EN MOET BESTREDEN WORDEN.

 16. Anonymous

  Erik van muiswinkel, ga niet op het niveau van de rechts tokkies zitten, you are better than that. Jammer voor deze woord keuze… Zwart piet is racisme en moet bestreden worden..

 17. Kris

  Wat een tendentieuze teksten, zeg. En wat eens selectieve berichtgeving. Waarom kiezen jullie nieten voor steunbetuigingen met als kop: ‘Erik van Muiswinkel breed gesteund’.

 18. Michelle Mostardt

  Nee, Mediacourant, Van Muiswinkel vloog niet uit de bocht. Hij hield slechts een spiegel omhoog. Hij imiteerde wat op GeenStijl en de laatste tijd ook hier, steeds normaler wordt: Dom schelden zonder argumenten. Het verschil? Erik deed dat met open vizier, onder eigen naam. Kankerende witte bange mannetjes die het over traditie en cultuur hebben als ze zwarte piet verdedigen doen dat altijd onder schuilnaam en anoniem. Met gesloten vizier. Angsthaasjes!

 19. aammehoela

  Laten we een referendum houden. Maar dat zullen ze wel niet willen. Vermoedelijk zal 90% voor behoud van Zwarte Piet zijn.

 20. Anonymous

  MAx is een i di oot en moet bestreden worden

 21. Yannick_driver

  Het Sinterklaasfeest is nooit bedoeld als racistische gewoonte.
  Het is bedoeld voor kinderen tot 11/12 jaar. Je kunt er lang en breed over praten, maar kinderen van zo’n leeftijd denken daar echt niet over na, dus iemand die zegt dat je je kinderen nier moet leren racistisch te zijn begrijp ik best maar daar staan zwarte pieten buiten. Alle respect voor Ruben.

 22. Anonymous

  @aammehoela Daarom zal er hier over nooit een referendum komen.

 23. Anonymous

  @Michelle Mosthardt Dan blijft het nog steeds een rare manier om je punt te maken als volwassen slimme man, vader en iemand die jaren lang mee heeft gewerkt aan kinderprogramma’s.

 24. Jeroen

  ‘Zodra je denkt je argumenten kracht te moeten bijzetten door dergelijke termen te gebruikenben je niet meer serieus te nemen.’De beste opmerkig uit deze reactie’s.. En wat mij betreft.. Piet is geen RACISME.. Dat wordt er wel van gemaakt op deze manier.

 25. Roel Driesvink

  Dat we het in mei al over zwarte Piet moeten hebben. Zucht.

 26. ANONYMOUS1

  veel Veel Nederlanders zijn het niet waard om Nederlander te zijn
  wat worden we toch a socioaal je schaamt je toch kapot als je in het buitenland bent

 27. Erik de Wit

  Wat een gelul, zeg. Waar zeiken die tegenstanders om? Weten ze wel wat het verschil is tussen een slaaf en een knecht? En Zwarte Piet is een knecht, is die discussie is volstrekt zinloos! Piet blijft gewoon zwart, en die rasidioten die daar niet tegen kunnen, die kunnen mooi opzouten naar Wallonië of Frankrijk, daar hebben ze pas de Sinterklaas et pas de Blanc Piet.

 28. Hans

  Tegenstanders van zwarte piet moeten hun zin niet zo doordrukken. Dat werkt alleen maar averechts. Het heeft gewoon meer tijd nodig denk ik. Het enige waar ik bang voor ben is dat wanneer de pieten een ander kleurtje krijgen, dat het dan nog niet goed is. Of dat er dan weet iets anders is wat ‘men’ als racistisch beschouwd en wat dan ook MOET wijken.

 29. Rogier, Amsterdam

  Mensen die het woord kanker gebruiken in hun scheldwoorden moet je direct negeren. Walgelijk. Valt niet meer goed te praten.

 30. Anonymous

  Als van Muiswinkel een vent is,stort hij zijn gage over de afgelopen jaren naar het KWF.Hij wil het bloedgeld toch niet hebben?

 31. Bart Wijnen

  Kan het op deze site ook nog over media gaan, of wordt er alleen nog geschreven over mensen die uitspraken doen over zichzelf of een ander?

 32. Van Muiswinkel.

  IK moet ook eten. NU mag ik misschien ook ergens aanschuiven.

 33. Casper

  Wat Michelle Mostardt zegt klopt. Het wordt alleen nooit zo goed ontvangen als iemand, wie dan ook, de term kanker gebruikt.

 34. Kirth Gersen

  Wat van Muiswinkel laat zien is typerend voor links: Iedereen die andere mening heeft en niet wil zien dat zij ALTIJD gelijk hebben is een domme nazi.

 35. gtstfites

  Erik kan samen met Sylvana naar de GGZ.

 36. Tom

  Deze hele petitie heeft de verhoudingen over en weer eigenlijk maar verder verslechterd. Zo’n uitspraak van Van Muiswinkel is uiterst dom en zal zijn zaak geen goed doen.

  Als de NTR nu het Sinterklaasjournaal laat verkassen naar bijvoorbeeld KRO-NCRV of AVROTROS, dan moeten we toch verlost zijn van deze “BN’er” actie.

 37. anoniem

  Wanneer een docent het over ‘linkse elite’ heeft, vrees ik dat deze niet voor zijn vak geschikt is…

 38. ANONYMOUS

  van Muiswinkel moet vroeger op de BLO (Bijzonder Lager Onderwijs) hebben gezeten. Normale mensen gebruiken kanker niet als scheldwoord. Deze hypocriet heeft jaren lang zijn zakken gevuld met het spelen van zwarte Piet. Wat mij betreft komt er geen mens meer naar zijn, overigens beroerde, theatervoorstellingen.

 39. Al mijn reacties worden vastgehouden enz..

  Van Muiswinkel heeft jarenlang zijn zakken lopen vullen met dat pedofiele gedoe en z’n zwartgesminkte kop en nu scheldt hij een ander uit voor k.nkerlul.

 40. Martijn

  Als links de discussie niet kan winnen beginnen ze te schelden met kanker.

 41. Aernout Babylon

  Erik doet ff een “Dave Roelvinkje”!

  Maarja, Dave is een tokkie [ja, met kleine letter!] en Erik is een gerespecteerd acteur, kleinkunstenaar en presentator. Pas er op mensen, laat deze gecultiveerde man met rust! Erik mag dit doen, met zijn staat van dienst! Proest… ;)

  Als Mitchell naar de Toppers [ja, met ene hoofdletter!] gaat, dan is het een tokkie. Als Mark rutte naar de Toppers gaat, dan heeft hij gewoon een leuke, zij het volkse, avond gehad!

  Van Muiswinkel, stomme achterlijke kankerdownie! Mag ik dat zeggen, ja dat mag ik, want ik ben Aernout, niet Donny! ghehhehe

 42. Aernout Babylon

  rik doet ff een “Dave Roelvinkje”!

  Maarja, Dave is een tokkkie [ja, met kleine letter!] en Erik is een gerespecteerd acteur, kleinkunstenaar en presentator. Pas er op mensen, laat deze gecultiveerde man met rust! Erik mag dit doen, met zijn staat van dienst! Proest… ;)

  Als Mitchell naar de Toppers [ja, met ene hoofdletter!] gaat, dan is het een tokkkie. Als Mark rutte naar de Toppers gaat, dan heeft hij gewoon een leuke, zij het volkse, avond gehad!

  Van Muiswinkel, stomme achterlijke kenkerdownie! Mag ik dat zeggen, ja dat mag ik, want ik ben Aernout, niet Donny! ghehhehe

 43. Aernout Babylon

  E rik

 44. Bo

  A ernout

 45. Rob de Nijs

  Bo, ze zeggen dat jij eenzaam bent. He, Bo, ik heb je nauwelijks gekend!

 46. Kees

  Domme mensen zonder gevoel voor hun medemens zijn pro zwarte Piet.
  Houdt dit middeleeuwse gedoe dan nooit op? Waarom moet Nederland een ras die al heel veel heeft meegemaakt onder Nederland, jaar in jaar uit een trap na geven? Echt asociaal dit macabere feestje.

 47. Anonymous

  Die Pro Piet mensjes beginnen nu echt irritant te worden.

 48. Bo

  Net als knuppeltje Anonymous. Zijn ma had hem na de geboorte beter terug kunnen douwen.

 49. rick

  Al die anti zwarte piet hufters zijn gewoon een stel teringlijders van de bovenste plank.

 50. magere marc

  Mensen zijn ook boos op mij terwijl ik niet boos ben erik. Pro pieten krijgen ongeveer dezelfde drek over zich heen wanneer ze zichzelf uitspreken maar dat wil jij maar niet beseffen, erik. Waarom kun je niet gewoon toegeven dat het grootschalig gezien eigenlijk twee legers zijn die tegenover elkaar staan. Waarbij het ene leger duidelijk groter is dan het ander maar of dat nu zo vreemd is wanneer je weet dat een overgrote meerderheid jouw mening niet deelt? Wat minder hypocrisie zou je beter staan. In dat kader wel verstandig dat je gestopt bent met het spelen van hoofdpiet. Nooit iets spelen waar je zelf niet achterstaat. Lees je dit stukje? Natuurlijk niet. Toch moest het er even uit.😉

 51. samantha

  Ex hoofdpiet? Is hij dan gestopt?

 52. Anonymous

  Stop zwart piet. Stop racisme.

 53. Jaap

  Kees
  zaterdag 28 mei 2016 om 14:59

  Domme mensen zonder gevoel voor hun medemens zijn pro zwarte Piet.
  Houdt dit middeleeuwse gedoe dan nooit op? Waarom moet Nederland een ras die al heel veel heeft meegemaakt onder Nederland, jaar in jaar uit een trap na geven? Echt asociaal dit macabere feestje.

  —-
  Ach man ga naar een inrichting. Je bent niet goed bij je hoofd

 54. Anonymous

  Kees
  zaterdag 28 mei 2016 om 14:59

  Domme mensen zonder gevoel voor hun medemens zijn pro zwarte Piet.
  Houdt dit middeleeuwse gedoe dan nooit op? Waarom moet Nederland een ras die al heel veel heeft meegemaakt onder Nederland, jaar in jaar uit een trap na geven? Echt asociaal dit macabere feestje.

  —-
  Ach man ga naar een inrichting. Je bent niet goed bij je hoofd.

 55. Anonymous

  Anonymous
  zaterdag 28 mei 2016 om 17:39

  Stop zwart piet. Stop racisme.


  Stop deze gek, stop i d i o t e ri e

 56. RB

  Stop het ongestaafd roeptoeteren dat Zwarte Piet racisme is!

 57. ANONYMOUS1

  DE MOEDER KAN ER OOK NIETS AAN DOEN
  Ze dacht bij de geboorte zal ik hem met zn gezichtje naar links leggen richting Amerika
  Of zal ik hem rechts leggen naar Europa

  maar het kindje zocht zijn eigen richting
  zodoende dat hij donker van kleur is

  Zwarte Piet mag nooit verdwijnen!

 58. Willem

  Kunnen we er niet gewoon pieten met roetvegen van maken…

  Dan is er nog steeds een “zwarte piet” door het roet van de schoorsteen, en lijkt hij niet meteen op een donkere medelander!

 59. Meesteres Sylvana

  Paar remsporen op je gezicht, slaaf!

 60. rakker

  van Muiswinkel.
  Om hem voor het laatste gelachen zo’n 15 jaar geleden geloof ik.

  Hij is slim. Als je het brood van de vara eet, moet je ook zeggen wat die graag horen, nietwaar?

  Van Muiswinkel staat synoniem voor: “eigenbelang”.

 61. pepe

  overigens is zwarte piet geen racisme maar een racistisch mensbeeld uit het verleden

  kleine nuance

  ben ik tegen zwarte pieten zou me aan me reet roesten was als kind al bang voor die figuren heb in het algemeen een hekel aan opgelegde feestdagen (oh wat gezellig kerst oh leuk pasen allemaal naar de meubelboulevard o jottum de koning is jarig)

  nee nee neeeee

  en v Muiswinkel is een eikel

  zo klaar

 62. Marcel

  Van Muiswinkel=baas.

 63. Aernout Babylon

  De racist van Muiswinkel maakte in Cojones na de massa-aanranding in Keulen wel een supergrappige grap over Bill Cosby.

  iets van
  “Tientallen aangiften van aanranding na nieuwjaarsnacht in Keulen. Daar heeft Bill Cosby veertig jaar keihard voor moeten werken!”

  Wat een racist. Alsof alleen zwarte mannen aanranders zijn! Denkt hij dat het dieren zijn, al die zwarte mannen. Wat een racist die Erik van M.!

 64. H

  @ANONYMOUS1, jij bent een prototype van een domme persoon. Gekken en dwazen schreeuwen het van de daken (hoofdletters).
  Ga maar zelf in jou huis voor zwarte Piet spelen voor jou kroost en van anderen niet mee lastig! In jou huis mag je zoveel zwarte piet spelen als je maar wil, dag in dag uit. Maar hou dat zieke feest maar binnenshuis!

 65. Lutje

  @Michelle Mostardt

  Hij houdt een spiegel voor door iemand uit te schelden die op een respectvolle manier zijn mening uit? Niet zeiken dan over de mensen die Sylvana uitschelden, die houden ook alleen een spiegel voor.

 66. samsam

  Daar is Marcel weer, wat een eng mannetje is dat toch.

 67. PvPuffelen

  Niet naar China toeterde EvM toen de olympische spelen daar gehouden werden , vanwege de mensenrechten , een paar jaar later stapte meneer v Muiswinkel plompverloren in een vliegtuig naar Zuid Afrika .
  Om daar bij het sportprogramma aan te schuiven van de NOS om commentaar te geven . …………………Over mensenrechten gesproken .
  Erik van Muiswinkel ga je helemaal de tering schamen joh . Oh ja , bij het sinterklaas journaal waren ze je toch al zat !!!

 68. Sally

  Klaagde Van Muiswinkel vorig jaar niet dat lui als Gario te agressief waren? Hypocriet dus. De intocht moet beveiligd worden wegens bedreigingen en dan klaagt hij over voorstanders die anoniem mensen uitschelden. De man kan niet relativeren.

 69. Anonymous

  Hulde aan Erik van muiswinkel, wat een geweldig vent, STOP zwart piet, stop racisme!

 70. Anonymous

  Dat gejank over racisme is een chronische aandoening aan het worden. De oplossing het pilletje van Drion.

 71. Van Katwebshop

  Ze hebben de term hoofdpiet wel erg letterlijk genomen.Hij mocht alleen zonder vertrekken blijkbaar, anders sla je niet zulke taal uit.

 72. Van Katwebshop

  Ze hebben de term hoofdpiet bij NTR wel erg letterlijk genomen.Hij mocht alleen zonder vertrekken blijkbaar,anders sla je niet zulke taal uit.

 73. Anonymous

  @H Dat feest blijft gewoon of je dat nu wil of niet.

 74. Aernout Babylon

  Heb nog wat kaartjes over voor een mooie minstrel show hier in Bussum.

  Laat maar weten als je interesse hebt!

 75. Nerd

  Het is een parodie account? Staat in de beschrijving. Niemand anders die dit is opgevallen? Daarnaast is het account niet eens geverifieerd. Ik zou wachten op een reactie van Erik van Muiswinkel.

 76. arie

  Ach Muiswinkeltje, wat een slechte TV humorloze uitzending van jou gisteravond. Zonde van ons belasting geld.

  En altijd maar in jouw zouteloze humor het koningshuis betrekken, die niets mogen en kunnen terug zeggen over die gedateerde flauwe grappen van jou, waarom we niet meer lachen , we weten we het nou wel.

  En zwarte piet.?
  Ach joh, je mag het niet meer van de vara, ik begrijp je wel hoor.
  Centjes hé?
  Maar realiseer je, dat 90% van de Nederland dit kinderfeest koesteren en het in de bestaande vorm willen handhaven.
  Wat kan jou dat nou schelen joh?

  En niet meer met de vreselijke ziekte aankomen Muis. Te veel mensen lijden en sterven er aan. Wees blij, dat jij die ziekte niet hebt.

 77. Aernout Babylon

  Kom op Arie, de grap van Erik in Cojones, over bill cosby was wel grappig toch?!?

  Ja, die ene grap, van de paar duuzent die hij er probeert te maken, was wel grappig.

 78. Lies

  Jammer dat je je zo laat kennen Van Muiswinkel. Volwassen meneer is schijnbaar nog nooit geconfronteerd met deze ziekte in zijn kennissenkring? Good Luck with that.

 79. Ger

  Vier zwarte Pietfeest in jullie huis en laat eenieder in hun waarde.

 80. Zekers

  @Ger

  Vier Witte Pietfeest in jullie huis en bepaal niet wat de meederheid van de Nederlanders moet doen.

 81. Lutje

  @Lies

  Leer Nederlands praten, Lies.

 82. Willem

  Ik zag hem vanavond bij RTL late night, en daar vertelde hij dat hij cabaretier is, en dat het gebruikte woord dus hilarisch is… Het zal wel. Ik zie dat niet. Hij vertelde verder dat de andere grove tweets niet van hem waren, maar dat iemand deze in zijn naam had geplaatst, en die waren uiteraard niet leuk en gingen te ver… Wat een m@sselijke man! Als of die van hem dat niet ging!

  Ik zag eerder een stukje van Schettino en schrok ook daar behoorlijk van het ‘relaas’ over de Cliniclowns en de daarbij behorende ‘grappen’. Hij schuwt het woord kan… niet, maar wel bij late night aangeven dat de opbrengst van zijn Pietenschoenen naar het Sint Antonius Leeuwenhoek gaat…

  Hoe schijnheilig kan een mens zijn. Of toch wat schuldgevoel van Muiswinkel?

 83. Topperdetop

  Mensen die Zwarte Piet haten en vooral openlijk haat tonen zijn meestal mensen die geen geldige reden kunnen bedenken waarom ze Zwarte Piet ‘racistisch’ vinden. Dit heeft meestal een hoop laster tot gevolg maar geen geldige of juiste motivatie.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.