Anouk stopt met The Voice of Holland

Anouk stopt na slechts één seizoen als coach in The Voice of Holland. Dat heeft RTL bekendgemaakt. Het nieuws is opvallend, omdat Anouk eigenlijk voor twee seizoenen had getekend. De zangeres bevalt echter bijna van haar zesde kindje en ze heeft besloten om daar alle tijd voor vrij te maken. De opvolger is al bekend. “Vanavond onthult RTL Boulevard wie naast de nieuwe coach Guus Meeuwis, Miss Montreal en Ali B naar nieuw talent gaat vissen“, zo laat RTL weten.

Anouk was afgelopen seizoen de meest besproken coach van de talentenjacht. “Vooral de relatie tussen Marco Borsato en Anouk haalde veelvuldig het nieuws“, aldus RTL Boulevard. “De twee zaten niet altijd op een lijn en dat werd vaak pijnlijk duidelijk.”

John de Mol trok Anouk aan, omdat hij verwachtte dat de Haagse zangeres de kijkcijfers van de talentenjacht zou opkrikken.

Volgend jaar keert Anouk weer terug bij The Voice.

Lees ook: Waylon nieuwe coach The Voice of Holland (na dit bericht geplaatst)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen