Middag-dj 100% NL wordt presentator op RTL 4

Koen Hansen, de middag-dj van 100% NL, debuteert zaterdag als tv-presentator op RTL 4. Hij zal te zien zijn aan de zijde van Kevin Brouwer in het tweede seizoen van het middagprogramma Da’s Goed Geregeld. Dat heeft producent Stay in Touch Media, het bedrijf van Brouwer, laten weten. Hansen vindt het een mooie kans. “Het is erg leuk om mijn debuut te maken op tv en dan ook nog eens bij RTL 4! Het was een spannende maar zeer leerzame periode“, zo laat de radio-dj weten.

Da’s Goed Geregeld was in het najaar van 2015 voor het eerst te zien op RTL 4. “Het is daarmee eigenlijk het eerste consumentenprogramma op familiezender RTL 4 met een knipoog naar de zakelijke markt“, aldus de producent.

In de eerste serie afleveringen ging presentator Kevin Brouwer op pad om uit te zoeken hoe mensen in loondienst voor zichzelf kunnen beginnen.

Daar borduurt het programma in het tweede seizoen, waarin kijkersvragen centraal staan, op voort. “In de eerste aflevering krijgen Kevin en Koen het meteen zwaar met een vraag van Bernhard die zijn eigen evenementen bureau wil starten maar niet weet hoe hij dit moet aanpakken.

Het gesponsorde Da’s Goed Geregeld is vanaf zaterdag 9 januari wekelijks om 16.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen