‘Jim of Jamai in Idols-jury zou leuk zijn’

Peter van der Vorst zou het leuk vinden als het vierde jurylid in de nieuwe Idols een Idols-gezicht van vroeger wordt. Dat heeft hij laten weten in RTL Boulevard. Naast Eva Simons, Martijn Krabbé en Ronald Molendijk komt nog één laatste jurylid te zitten, maar het is nog niet duidelijk wie. “Het zou leuk zijn als het één van de mensen van de oude Idols-serie zou zijn. Jamai bijvoorbeeld, of Jim, of desnoods Henkjan Smits. We gaan het zien“, zo liet de RTL 4-presentator weten.

Van der Vorst was vooral verrast door de naam van Molendijk. “Dat vind ik best een verrassende naam, want dat is niet een bekende naam voor het grote publiek. Hij is wel heel succesvol en heeft eerder ook in de jury gezeten van het programma waarin een klassiek orkest werd samengesteld op RTL 4.”

Er moet dus nog één jurylid bekend worden gemaakt. “Maar daar zijn ze nog niet mee rond. Ik ben heel erg benieuwd wie dat is.”

Van de namen die Van der Vorst noemt – Jamai, Jim en Henkjan – is hun deelname niet ondenkbaar. Jamai is al regelmatig te zien op RTL 4, Jim wil na zijn mislukte Shownieuws-avontuur graag verder op tv en ook Henkjan ziet een Idols-comeback wel zitten.

Lees ook: Eva Simons naast Martijn Krabbé in jury Idols (gisteren)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen