Marianne Zwagerman kraakt nieuw W Hotel volledig af

Mediacriticus Marianne Zwagerman krijgt letterlijk de rillingen van het nieuwe W Hotel Amsterdam. Dat laat ze weten op Twitter. Zwagerman was in het luxueuze W voor een klus voor Elsevier, maar begrijpt niet waarom men zo lyrisch is over het pas geopende hotel. Vooral het rooftop-zwembad vindt ze een lachertje. “Is dít het zwembad?! Bij ons in het Gooi noemen we dat een gootje. Dit ‘zwembad’ is zoals ons leven tegenwoordig. Als het maar leuk oogt op Instagram zijn we tevreden.

Het hotel is nog erg onaf, aldus de flamboyante mediakenner. “Als ze mij dit hotel hadden laten testen was het nog een half jaar dichtgebleven. Heb het niet eerder dit jaar zo koud gehad. Ook het zwembad is ijzig koud.

Het W heeft bovendien niet gerekend op dames die hun gelaat willen bijpoederen in de toiletruimte: die is pikdonker. “Hoe moet ik hier nou m’n neus poederen? In die hippe W Hotels shit.

Toen ze vervolgens ging plassen, ging Zwagerman pas echt over de rooie. “Deze wc heeft geen deur, deze wc wel maar die doet het niet en dus ging ik naar deze wc“, vertelt ze in een videoverslag.

Toen hing ik mijn tas aan de haak en toen viel die haak eraf in mijn tas. Mijn hele tas en alles wat erin zit, zit nu onder de montagekit. Ik word er heel verdrietig van.”

Zwagerman was blij dat ze weg kon. “Hoor net van de taxichauffeur dat hij al diverse boze klanten naar andere hotels heeft moeten brengen. Ik had er een klus vandaag. Zie me er niet snel nog eens heen gaan.

Medeblondine Doutzen Kroes was recentelijk wél te spreken over het W. Bij de opening zei ze: “Ik heb verbleven in het W in L.A., in Atlanta veel en in Miami ook. Het is natuurlijk fantastisch dat er nu ook één in Amsterdam is, met een heel mooi zwembad en een heel mooie locatie.”

Ik vind het fantastisch. Als ik nu vrienden over heb in Amsterdam kan ik ze een heel mooi hotel aanbieden, zeg maar.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen