Opnieuw grote ster in RTL Late Night: Seal

Geplaatst op za 31 okt 2015 om 9:45

De redactie van Humberto Tan heeft opnieuw een grote ster gestrikt voor RTL Late Night: Seal. Hij is te gast in de uitzending van dinsdag. Dat heeft RTL 4 laten weten. Seal is te gast om zijn nieuwe album 7 te promoten. Het centrale thema van dit album is de liefde en al haar eigenaardigheden. “Seal is begin 2013 begonnen met het schrijven van nieuwe nummers en in RTL Late Night vertelt Seal over de totstandkoming van dit nieuwe album“, aldus een woordvoerster van RTL.

Daarnaast spreekt Seal over zijn carrière en natuurlijk treedt hij ook op. Hij zingt zijn grote hit Crazy maar ook twee nummers van zijn nieuwe album.

Wereldwijd verkocht de in Londen geboren zanger maar liefst 30 miljoen albums. Hij scoorde grote hits met de nummers Killer, Crazy en Kiss From A Rose.

Hij won een BRIT Award voor Best British Male en Kiss From A Rose, de titelsong van de film Batman Forever, werd onderscheiden met maar liefst drie Grammy’s.
15 Reacties op “Opnieuw grote ster in RTL Late Night: Seal”


 1. Mocro

  Het kan even duren voor je reactie voor anderen zichtbaar wordt omdat de redactie er eerst nog even naar kijkt. Seksistische, racistische en pro-kapitalistische reacties worden niet doorgelaten, evenals scheldpartijen, bedreigingen, ‘off topic’-bijdragen en pure ‘knip en plak’-reacties (deze website is geen prikbord)…….

 2. mark2

  Seal was een grote ster, nu toch echt minder, lijkt me dat hij nog minder kijkers zal trekken dan normaal. De gasten raken op bij RTL late night lijkt wel..

 3. Boer Henk

  De ster van Gerard Joling die is groot.

 4. Anoniem

  Leuk, zo’n ‘ster’ uit de jaren ’90. Nu David Hasselhoff en Anita Dott nog strikken.

 5. Japie

  Binnenkort hebben ze zelfs de grote hedendaagse ster James Dean.

 6. Rae

  Misschien wel handig om er bij te vermelden dat 27 miljoen platen van de 30 meer dan 25 jaar geleden verkocht werden waarvan de meeste als singels.

 7. Anoniem

  Zo leuk die reacties van nu op de sterren van weleer. Niemand zegt ze kennen, maar ondertussen kijkt men naar programma’s (zangshows) waar gretig gebruikt wordt gemaakt van liedjes van de sterren van weleer…compleet cultureel dom en afgestompt. Sommigen weten niet beter

 8. Anoniem

  Zal wel goed willen betalen voor 1 uur zendtijd

 9. Anoniem

  @Anonymous van 10:18 – De laatste is vorig jaar al langs geweest.

 10. Pindasausje

  Seal? Die is toch al jaren niet meer heet, man!

 11. Pindasausje

  Teruggooien in de zee die Zeehond.

 12. Badr gtst fan

  deze boy is kaolo sealig

 13. Hm hm

  Hhahaha die titel. Grote ster, my ass.

 14. Onno H.

  kiss on a rosebud

 15. Rens

  Deze vent is al sinds mijn geboorte geen ster meer. Ik heb hem moeten googelen om te weten wie hij is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.