Tineke de Nooij vindt grap Gordon niet leuk

Tineke de Nooij kan niet lachen om de grap die Gordon heeft gemaakt over het feit dat ze maar negen vingers heeft. Dat vertelt de MAX-presentatrice in weekblad Party. Gordon grapte ooit: ‘Hoe kun je iemand met negen vingers nou Tineke noemen?’, maar dat vindt De Nooij te flauw. Grappen over een lichamelijke afwijking vindt zij niet chic. “Tja, het is bij mij een aangeboren afwijking. Ik weet niet of je daar grappen over moet maken, volgens mij hoor je dat niet te doen“, laat ze weten.

Wat de grap van Gordon – met wie ik overigens nog steeds bevriend ben – betreft: ik heet eigenlijk Christina Hendrika en ben vernoemd naar mijn oma. De associatie met ’tien’ was niet bij mijn ouders opgekomen.

De Nooij heeft wel vaker verhalen en grappen over haar negenvingerigheid gehoord. “Er gingen ook wilde verhalen op internet dat de vinger zou zijn afgehakt, wat een onzin allemaal. Ik lees het ook niet.”

De presentatrice is elke werkdag van 12.00 tot 14.00 uur te horen op Radio 5 Nostalgia.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen