Gerard Joling vreest voor tsunami aan moskeeën

Geplaatst op wo 16 sep 2015 om 11:55

Foto: Nick van OrmondtGerard Joling vreest dat de toestroom van asielzoekers op termijn zal leiden tot een door moskeeën overspoeld Europa. Die zorg spreekt de zanger en tv-ster uit in zijn column. Joling vindt dat Angela Merkel heeft gezorgd voor een toestroom van asielzoekers die ‘onbeheersbaar’ is. “Ondertussen ziet de Islamitische wereld met genoegen het ongelovige Europa overspoeld worden met Islamitische geloofsgenoten en staat Saoedi-Arabië klaar om honderden moskeeën te gaan financieren.

De entertainer heeft wetenschappers horen zeggen dat Nederland de stroom van duizenden asielzoekers aan kan, zo lang ze maar een baan vinden. “Dat zal toch verdomd moeilijk worden in een land met 670.000 werklozen!

Joling leeft mee met de werklozen met Nederlands bloed. “Je zult maar als werkloze op de bank zitten, naar het Journaal zitten te kijken en je hoort dan dat de werkgevers en uitzendbureaus hun best doen om asielzoekers aan een baan helpen.

Alle beelden op tv bezorgen Joling rillingen. “Een snotaap van 16 die net twee weken in een asielzoekerscentrum zit: ‘Iek hebben recht op een haus’, sprak hij. ’t Moet verdomme toch niet gekker worden!

Iedereen weet toch zo goed wat er moet gebeuren, maar niemand durft het te zeggen.”

Veel mensen die tegen de toestroom van asielzoekers zijn, zijn vooral bang dat het tolerante karakter van ons land verandert. Zo beschouwen de meeste moslims homoseksualiteit niet als evenwaardig ten opzichte van heteroseksualiteit.
83 Reacties op “Gerard Joling vreest voor tsunami aan moskeeën”


 1. Marcel

  Sinds wanneer is Joling woordvoerder van Wilders…en door…

 2. jan

  Hij heeft wel gelijk. Logisch toch, meer moslims meer gebedshuizen.

 3. Huib

  Hij heeft volkomen gelijk!

 4. Anoniem

  Of Joling wilt goedkoop scoren of hij is gewoon een T0kkie.

  Die mensen zijn op de vlucht voor oorlog.

  Als de wereld nou eens ingrijpt en dat IS van de kaart veegt. Kunnen ze allemaal weer terug.

 5. John

  Het is vooral respectloos van Geer, maar het is niet voor het eerst, dat hij van die onzinnige rechtse praat verkoopt. Hij vond ook, dat hij zoveel belasting moest betalen. Toen iemand hem ooit vroeg waar het geld voor de zorg van zijn oude moeder vandaan zou moeten komen, zag hij water branden. Enig empathisch vermogen is dat soort lui vreemd.

  Lelijk, verbouwde gillende nicht dat je bent!!!

 6. Joop55

  Vrijheid van godsdienst heet dat, kneus.

 7. Nameloc

  “Veel mensen die tegen de toestroom van asielzoekers zijn, zijn vooral bang dat het tolerante karakter van ons land verandert.”

  M.a.w. intolerante mensen zijn bang dat ons tolerante karakter verandert.

 8. Huib

  Mensen zonder argumenten roepen dat hij een tokkie is of een nicht. Hij heeft volkomen gelijk, we worden aan alle kanten bedonderd. Lees op geen stijl.nl hoe je voor 825 euro een Syrisch paspoort kunt laten maken. Teken meteen voor een referendum over wel of geen verdere uitbreiding van Europa!

  http://geenpeil.nl

 9. Afrader

  Ik hoor de echo van de mensen die in de jaren 800-1200 riepen: “aargh, een tsunami aan Katholieke Kerken!!”

 10. Anoniem

  Voor één keer geef ik hem gelijk.

 11. anonieme loser

  Je haalt oorlog niet uit mensen, miljoenen komen deze kant op getraumatiseerd en totaal geen respect voor westerse normen en waarden. Iedereen ziet dat dit misgaat, behalve de politieke elite en de miljoenen verdienende media persoonlijkheden. Zij zullen verantwoordelijk zijn als de bom barst.

 12. pascal

  is Geert Wilders niet stiekem de Ghost Writer van Joling lijkt er verdacht veel op

  een in de jaren 800-1200 was iedereen katholiek Afrader toen hadden we geen protestantisme in de wereld behalve daar waar de wereld was opgehouden daar was het moslimschap sinds 1000 na christus

  En ja we hebben een groot probleem met de toestroom van vluchtelingen en gelukszoekers en dat gaat ons miljarden kosten maar Wilders naroepen is geen oplossing BNer of Niet

 13. John

  Maar hij heeft natuurlijk wel gewoon gelijk.

 14. Marcel

  @Huib: geenstijl ja, nee die hebben de wijsheid in pacht…Kom op zeg. Wat een populistisch geneuzel over de rug van de vluchtelingen. Daar zijn ze niet bij gebaat.

 15. Edwin

  Hij heeft groot gelijk. Dapper en knap om tussen alle BNers die zich alleen links uitlaten in de media, een ander geluid te laten horen. Ik sluit me aan bij je woorden topper.

 16. pascal

  Nee, maar gelukkig is Pechtold naroepen wel een oplossing. :lol:

 17. Anoniem

  @ Afrader; katholieke kerken is niet vreemd in een christelijk land.
  Moskeen horen niet in Nederland thuis.
  Zeker niet als ze meerdere keren per week hele wijken oproepen tot gebed.
  Nietsis erger dan zo’n gebedsoproep want ruim een half uur duurt en meerdere keren per week.
  Maar jij woont natuurlijk niet in de buurt van zo’n moskee.
  Net als politici die vinden dat moskeen moeten kunnen en zelf in een villawijk zonder moskee wonen.

 18. Anoniem

  Verbeter de wereld begin bij jezelf.

 19. Anoniem

  Daar gaan we weer. Xenofoob Nederland. De Nederlander, bestaat niet. We komen allemaal oorspronkelijk ergens anders vandaan. Degene die het hards roepen moeten maar naar hun eigen afkomst kijken.
  Egoïsme is een slechte karakter eigenschap. Ben banger voor de kale koppen!

 20. Anja

  Gerard gaat de politiek in of wat ?.

 21. Anoniem

  Ik vond Gerard Joling niks en nu al helemaal niks meer.

  Als ik een adverteerder was zou ik niet rond zijn programma’s reclame zendtijd kopen ik zou niet willen dat mijn product geassocieerd word met deze nazi.

 22. Anoniem

  Ik vond Gerard Joling niks en nu al helemaal niks meer.

  Als ik een adverteerder was zou ik niet rond zijn programma’s reclame zendtijd kopen ik zou niet willen dat mijn product geassocieerd word met deze xenofoob.

 23. Marcel

  Gerard maar ook Gordon zijn leuke en aardige gasten, maar politieke aangelegenheden moeten ze voor zich houden. Niet handig.

 24. m

  Op zich een opmerking waar Joling makkelijk mee kan scoren in zijn doelgroep, maar toch wel een beetje op waarheid berust.

 25. Anoniem

  @Marcel, Gordon is tenminste niet xenofoob. Gordon is ook niet nep, hij is altijd zichzelf en daarnaast kan hij ook zeer goed zingen, veel beter dan die iaiaiaa.

 26. Meneer Kaktus

  Virginia en ik zijn banger voor de deurwaarder dan voor asielzoekers.

 27. Koen

  Geen onterechte angst/bezorgdheid:

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/9/Saoedi-Arabie-wil-helpen-door-moskeeen-te-bouwen-in-Duitsland-2682778W/

 28. M.

  Toch grappig, sommige reacties hier van mensen die vinden dat hij gelijk heeft en Afrader hierboven niet begrijpen. De hele wereld is een tijd lang overspoeld door kerken. Ze staan overal, tot in het kleinste gat in Afrika en andere werelddelen die Westerse landen veroverd hebben. Er staan kerken dorpen met nog geen 40 inwoners, waar niet om gevraagd is. Destijds zijn die mensen bekeerd, en niet zelden met harde hand. Nu komen er wat moskeeën in Europa en nu schreeuwt men moord en brand. Ken je geschiedenis mensen en doe wat aan zelfreflectie. De wereld staat niet stil, dingen veranderen, migratie is iets van alle tijden, ook nu… Ik wens alle xenofoben veel sterkte en vooral realiteitszin.

 29. @Anonymous

  Wat een stemmingmakerij 12:43, en ook nog eens nergens op gebasseerd..1: er zijn slechts enkele moskeeën in Nederland die tot het gebed oproepen. 2. Het merendeel hiervan doet dit alleen op vrijdag rond 13.00. 3. Het oproepen tot het gebed duurt max 5 minuten, en ook zijn er regels mbt de hoeveelheid decibel. Dus dat er hele wijken meerdere keren per dag worden opgeroepen tot het gebed is klinklare onzin!

 30. Ano Nymous

  Ik heb al jaren genoeg van die tsunami van Joling produkties…

 31. Ome Kees

  Een publiek figuur en artiest zou zich toch moeten realiseren dat niet al zijn fans en publiek, waarvan hij leeft en afhankelijk is, gediend zijn van dit soort geroeptoeter.

 32. Koen

  Dit is geen angstzaaierij en een voorbode voor veel ellende. Je kunt nou eenmaal geen culturen of geloven die ver afstaan van onze westerse cultuur goed samen laten smelten. Hoe meer Islam (en naïeve policor beleidsmakers) hoe minder vrij onze samenleving zal worden, met vreselijke excessen:

  http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/rotherham-child-abuse-scandal-paedophile-4113152

  https://www.youtube.com/watch?v=LqOydLrpqGE

 33. zo maar

  Aha Joling komt weer intelligent uit de hoek. 0,02% van de Europese bevolking komt erbij in vluchtelingen aantal. En dan overstroomt Europa met moskeeën. En dan een grote groep die roept:’groot gelijk die Joling’. Zucht. Zitten trouwens een hoop christenen bij die vluchtelingen.

 34. Anoniem

  @ zo maar. Joling is niet intelligent, evenals de doelgroep die er naar luistert. Dan krijg je dit soort dom ongenuanceerd gezever…

 35. Maarten van Rossem

  GEER FOR PRESIDENT !!!

 36. Din

  Iedereen die denkt dat die immigranten ook allemaal weer vertrekken of zich zullen aanpassen aan onze westerse normen en waarden leven in een sprookjeswereld.

 37. Ali B

  Nou vooruit: Gerard voor President!

 38. magere marc

  Dat geldt ook voor iedereen die denkt dat een platte volkszanger en een geblondeerde josti bijdragen aan de oplossing.

 39. Anoniem

  @Din, jouw voorouders waren ook gebleven, anders was jij er niet. Link…
  Generaliseren is ook een kunst, laten we zeggen een fantasie dat in jouw sprookjeswereld thuishoort.

 40. donckey

  Gerard ,er zijn meer dan een miljoen werklozen,670000 zijn het die in de statistieken passen.Veel vallen er buiten of hebben zich teruggetrokken van de arbeidsmarkt.Ik merk dat hier weer links volk zit ,want met gezinshereniging staat een asielzoeker voor minstens 2 anderen .Vorige week 3000 en de illegalen niet meegerekend.Je hebt gelijk Geer , maar links geeft je zo een kogel.Bid maar even naar Pim.

 41. Din

  Anonymous
  woensdag 16 september 2015 om 17:15

  Wat een hypocriet gezwets. Had je dat ook gezegd als die immigranten van een extreem rechtse groepering waren die op de vlucht gingen? I don’t think so!

 42. Anoniem

  Geer is gewoon bang om een een aardappel minder te moeten eten. Al dat geld kan je toch niet meenemen. En als de banken straks omvallen heb je ook niks!

 43. peter

  ik sta ook niet te juichen dat ze komen maar die mensen zelf ook niet die zaten ook liever in hun eigen huis waar ze een goed leven hadden, ik geef je doen om alles achter te laten en in een vreemd land in een sporthal te moeten leven,Gerard denk alleen maar aan moskeeën ,maar zo is hij hij had ook al een hekel aan linkse mensen,het lijkt mee een nare angstige man.

 44. thom

  na Geer & Goor in de bijstand, zou het best leuke tv opleveren om die twee een paar weken in een vluchtelingenkamp te zetten….

 45. lvs2015

  @Marcel : Wanneer ben jij een woordvoerder van DWDD/VARA of zelfs D66 met Pechtold? Geer heeft gelijk in deze en dat is geen doemdenken. Alles moet beschikbaar worden gesteld voor vluchtelingen, van nieuwe fietsen tot nieuwe voedselpakketten terwijl in Nederland duizenden mensen niet kunnen rondkomen,geen geld van hun Gemeente krijgen om kapotte zaken in huis te kunnen verhelpen dan wel extra geld voor een normale hap en aangewezen zijn op de voedselbank voor dat beetje extra, terwijl er wel van alles mogelijk is voor de vluchtelingen.

 46. elroy

  wat een mafklappers hiero..

 47. Milko

  We worden compleet in de maling genomen door alle media aandacht die gaat naar 1 % van de goudzoekers die toevallig kindjes mee hebben genomen, niemand begrijpt dat deze mensen hun kinderen in gevaar hebben gebracht en dus feitelijk strafbaar zijn. Pak ze op en stuur ze terug. Na 1 maand van terugsturen zal de stroom gelukzoekers opdrogen.

 48. Henk

  Kijk, steenrijke landen zoals de Golfstaten willen geen vluchtelingen. Dat heeft in gerenommeerde kranten gestaan. En waarom willen die mensen niet in Turkije, Griekenland of Frankrijk wonen? Dat zijn allemaal moderne landen. Ze willen allemaal naar NL/DL/UK/SE en iedereen met een beetje boerenverstand weet dat dat niet kan.

 49. Jonas

  Met enige verbazing lees ik de reacties onder dit stuk, wat een misplaatste arrogantie van onder andere Marcel, peter, pascal en zo maar..
  Onvoorstelbaar.
  Hetgeen Joling hier zegt is niet meer dan een realistische opmerking. De huidige situatie is niet te vergelijken met de jaren 800-1200, de islam is namelijk blijven hangen in de middeleeuwen en is dan ook een volkomen achterlijke cultuur. Het hierheen halen van miljoenen moslims door partijen als GroenLinks en de SP, zorgt er inderdaad voor dat er straks overal moskeeën staan.
  De opmerking dat deze mensen weer terugkeren naar het land van herkomst is ook lariekoek, die mensen blijven hier, verspreiden zich hier en hebben zelf al aangegeven niet terug te zullen keren.
  Het volk dat hierheen komt is vaak ook niet eens op de vlucht voor oorlog, velen komen niet eens uit Syrië en een te grote groep is openlijk IS-sympathisant.
  De mensen die echt op de vlucht zijn zitten in Turkije en Libanon, of hebben zich aangesloten bij bijvoorbeeld de PKK, om te vechten voor hun land. De gelukszoekers die deze kant op komen zijn veelal te lui om te werken en hebben een mentaliteit die niet al te best is.
  Ik hoop dat de mensen die hier zo arrogant reageren dat het allemaal ongenuanceerd is wat ‘rechtse mensen’ zeggen, eens goed na gaan denken over waar ze eigenlijk mee bezig zijn…
  “In 1940 waren er ook mensen die stonden te juichen toen de Duitsers binnen kwamen”.
  Fijne avond.

 50. magere marc

  Die “rechtse mensen” hier kijken alleen maar naar anderen, nooit naar zichzelf en hebben tamelijk veel vrije tijd als zelfbenoemde “hardwerkende nederlander”.

 51. Anoniem

  volkomen mee eens

 52. Lidera

  Gerard heeft gelijk, hoe meer islamieten des te meer moskeeën, Europa wordt islamitisch overheersend!!
  Ik heb niets tegen echte vluchtelingen, gezinnen die in een land wonen waar niet meer in vrede geleefd kan worden!! Maar alleen mannen en jonge mannen sorry wij zitten hier ook in een crisis!!Help de gezinnen en meer niet!!

 53. aammehoela

  Hij deelt de mening van 28% van de bevolking bleek uit een onderzoek. Dus 72% deelt zijn mening niet………….

 54. Sandra

  magere marc
  woensdag 16 september 2015 om 19:00

  Linkse mensen slopen Nederland met hun policor gutmensch syndroom! Schijten op je eigen cultuur en andere culturen omarmen. Links politiek denken is een hersenziekte. Laat je behandelen knul!

 55. Melanie

  Gerard Joling heeft 100% gelijk! Je moet het probleem oplossen in het land waar een probleem is, we kunnen hun gewoon niet allemaal hier opvangen. En sowieso gaan twee culturen op lange termijn niet goed met elkaar overweg, dat gaat gewoon niet! Die vluchtelingen eisen van alles, krijgen eten en drinken, maar dat is alweer te min, dat gooien ze op de straten. En wie het nieuws de afgelopen dagen heeft gevolgd, dan heeft diegene ook vast het bordje met ‘Europe Shame’ gezien, haha wij ons schamen? tsss, dat ze dat durven te zeggen…

 56. Justine

  Een meerderheid is niet noodzakelijk ook de juiste of beste mening.

 57. Yvonne

  Ik ben het helemaal met hem eens!

 58. anonymous

  Als het straks escaleert zijn de linkse politieke elite en media persoonlijkheden met hun slappe houding de eerste die in het vliegtuig zitten naar een ver land, zij hebben helaas de middelen dan snel te kunnen vertrekken, en de normale man die geen enkele blaam treft kan het hier gaan oplossen en moet leven in een enorme chaos.

 59. Ja hooooooorrr

  @Jonas

  “De mensen die echt op de vlucht zijn zitten in Turkije en Libanon, of hebben zich aangesloten bij bijvoorbeeld de PKK, om te vechten voor hun land.”

  Als je zo wereldvreemd bent dat je dit soort onzin spuit, kun je beter helemaal je mond houden.

 60. Anoniem

  dan komt de voorspelling van Nostradamus toch uit heel Europa voor dat moslim gebroed laat ze maar komen wij worden uit het land gezet kerken gesloten en wij worden een minderwaardig volk in die ogen van dat moslim gebroed leven onze politiekers die helpen ons de vernieling in

 61. a.m.

  Beste Gerard,
  van mij mag je best af en toe je mening laten horen!!!!!!!

 62. Sally

  Goh lekker alle vluchtelingen over 1 kam scheren Gerard. Laat je eens goed informeren als je zo graag je mening wil uiten. De vluchtelingen zijn veelal minderheden uit Syrië dus die gaan hier heus geen moskee bouwen. En ja er zijn veel werklozen in Nederland, maar er worden ook veel oost Europeanen naar Nederland gehaald omdat zij wel hard kunnen werken. En het is toch alleen maar beter als de vluchtelingen meteen kunnen werken?het geld dat zij verdienen geven zij ook weer uit in onze Nederlandse economie dus daarvan kunnen dan de uitkeringen betaald worden voor al die anderen die op de bank zitten en waarvan een deel (niet iedereen want ik ben niet van het scheren over 1 kam) dat niet functioneert in het arbeidsleven en dus geen baan kan vinden. Zeau!

 63. Hans

  Ik ben het op grote lijnen eens met Joling. Ik erger me mateloos aan mensen die niet openstaan voor een kritisch geluid. En mensen meteen in het Wilders kamp plaatsen.

 64. Nettie

  Gerard je hebt gelijk 30 jaar geleden waren we bang voor Rusland De koude oorlog . Ik was op vakantie in Israel Een mevrouw Zei in een gesprek ,jullie zijn bang voor Rusland en China Ach jullie kunnen beter bang zijn voor het midden oosten, Die nemen over een aantal jaren jullie land over Het begin is nu begonnen ……Echte vluchtelingen moeten geholpen worden maar ik vraag me wel af hoeveel echte vluchtelingen zijn dat

 65. Anoniem

  Gifgas erop.
  Weg met die toneelspelende parasieten.

 66. Ja hooooooorrr

  @Nettie

  Gelukkig kwam jij in Israël met “een mevrouw” in gesprek en kun jij ons nu waarschuwen.

 67. J. Bernstein

  @Nettie
  Israël is een complex land dus generaliseer alsjeblieft niet.
  Wat betreft Joling; ik neem die man nooit serieus!

 68. Anoniem

  Hallo Nettie,

  De meeste j0den in mijn (vrienden) kring in Amsterdam zijn anti-PVV. Ze vertrouwen Geert Wilders voor geen meter. Dit blijkt ook wel uit de j00dse organisaties in ons land zoals CIDI, Ander J00ds Geluid en de Anne Frank Stichting.

 69. anonieme loser

  Mensen hierboven die denken dat compleet getraumatiseerde mensen die de taal niet spreken en een leven van oorlog en stammenstrijd achter de rug hebben de volgende dag bij een Nederlandse werkgever zich melden voor een productieve negen tot 5 baan die hebben echt iets verkeerds gegeten. Die vluchtelingen en gelukzoekers gaan hier nooit meer van hun leven ooit een enkele productieve bijdrage aan de samenleving leveren. Je mag blij zijn als ze misschien een paar woorden nederlands leren. Dit gaat ons de kop kosten.

 70. Steinmetz

  Anonieme loser terecht wat je zegt DAAROM moet de overheid (lees; UWV) ze intensief begeleiden. Dit is géén “voortrekken” wat Joling suggereert maar realistisch beleid.

 71. Marly van der velden Lover

  Wat een loser van deze VVD stemmer! nu praat ie de pvv na, maar hij stemt altijd VVD.

  wat een nepper

 72. magere marc

  Hersenrot? Zeer genereus dat jij vevolgens vindt dat ik recht heb op de best denkbare zorg. Dat maakt jou een vriendelijk en goedmens, beste sandra. Hoewel je wat mannelijk klinkt, vraag ik je toch even je roomblanke tieten te showen. Gewoon omdat het leuk is en jij zo’n goed- of zoals jij het zegt, gutmensch bent. Mochten het onverhoopt manboobs zijn, schaam je niet maar zoek in dat geval een ander platform om je foto’s te droppen. De inbox van geert w bijvoorbeeld. Die schijnt verzot te zijn op boze, opstandige maar tegelijkertijd zulke goede, bezorgde en vooral ook hele lieve manboobs. Mijn of zijn dank is groot.;)

 73. Bing

  Gevaarlijk:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3235320/PASSPORT-TERROR-MailOnline-reporter-buys-Syrian-papers-sold-ISIS-fighters-sneaking-Europe-hidden-refugees.html

 74. Bing

  Een citaat uit bovenstaande link:

  “ISIS fighters are among the people going to Europe in this way. They are going to Europe to wait for the right time to become a fighter for ISIS again”

  Laten we niet onze kop in het zand steken en denken dat al die vluchtelingen goede bedoelingen hebben.

 75. Troela

  Wat zou Geer zeggen als het allemaal homo’s zouden zijn????

 76. fez

  Troela
  donderdag 17 september 2015 om 10:47

  Joepie

 77. Yvonne

  Geer heefd helemaal gelijk

 78. Iemand met een goed hart

  Helemaal mee eens wanneer staan wij Nederlanders eens een keer op om er tegenin te gaan het is toch ook niet normaal wat hier gebeurd en binnen komt,zien jullie dan niet dat het gelukszoekers zijn???Als er een filmploeg in de buurt van een bus staat te filmen er dan snel het gezicht weggedraaid word ,waarom doen ze dat omdat ze blij zijn om te mogen komen of hebben ze andere plannen,het zijn bijna allemaal jonge mannen ,die kleding en goede schoeisel aan hebben met prachtige telefoontjes ik word er kotsmisselijk van hier in Nederland zijn ze gewoon watjes En als er zoals in Roemenië op los geslagen wordt en er bloed iemand pakken ze snel een kind op de armen om te laten filmen want dat gaat de wereld over Want dan zijn ze opeens zielig Eruit met die gasten

 79. HansT

  ^Taalbarbaar!

 80. Erik

  Iemand met een goed hart: mee eens. Tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid.

 81. Marijke

  Weet je wat het is , de wereld is niet gevaarlijk , maar die hoge in Den Haag. maken deze aardbol gevaarlijk . En Gerard ik geef je 100 procent gelijk .

 82. Maria

  Gerard is een echte TOPPER!! Hij is geen Racist hij komt op voor zijn eigen vaderland, en zo zie ik het graag. Is men 9/11 nu al vergeten en de aanslagen in Boston? Weet men wel wie eigenlijk de grootste boosdoener is van al dat kwaad in Syrië? Dat is niet de IS maar Asad. En er is niet in heel Syrië oorlog maar vooral in het noorden van het land. En ze komen ook uit Afghanistan terwijl het daar nu behoorlijk rustig is, laat ze dan lekker de handjes uit de mouwen gaan steken en het land weer gaan opbouwen. Ik sta volledig achter je Gerard en laat die linkse allemaal maar lekker lullen,over een tijdje gaan ze wel anders piepen daar ben ik van overtuigd.

 83. Ans

  Gerard heeft volkomen gelijk ,
  hij is zeker ’n echte topper
  Want de moskeeën die gefinancierd worden en dat met zekerheid . komen als paddestoelen uit de grond.
  en wat daar dan gepredikt gaat worden !!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.