GTST-ster Buddy Vedder nu ook AvroTros-presentator

Buddy Vedder maakt razendsnel carrière in showbizzland. Hij zit nog maar net in Goede Tijden Slechte Tijden, maar gaat nu ook al aan de slag als presentator bij de AvroTros. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. De 20-jarige Vedder is de opvolger van Monique Smit (26) die het programma sinds 2008 presenteerde en net is bevallen van een kind. “Ik vind het enorm vet en een grote eer om het programma waar ik vroeger naar keek nu zelf te mogen presenteren“, reageert Vedder.

Hij vervolgt: “Mijn grote liefde voor muziek wil ik graag met de kinderen delen. Het is een toffe uitdaging om dit programma, dat al 13 jaar een hit is, naar een nóg hoger level te kunnen tillen. Daar heb ik onwijs veel zin in!

De Kids Top 20 is een hitlijst, volledig samengesteld door kinderen. Wekelijks kunnen zij via de website of de app stemmen op hun favoriete muziek. De 20 hits met de meeste stemmen vormen de Kids Top 20.

In iedere aflevering is Buddy te gast bij een Nederlandse basisschool waar hij in een splinternieuw decor populaire artiesten ontvangt en met de kids danst op liedjes uit de hitlijst.

Vedder is vanaf zaterdag 5 september om 8.10 uur te zien in het programma bij Zapp op NPO 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen