Nóg een Nederlandse miniserie op SBS 6

De SBS-groep mikt stevig op Nederlands drama. Naast vier nieuwe dramaseries in het voorjaar op Net5 en de tweedelige miniserie Bureau Raampoort in december op SBS 6, komt SBS 6 in januari met nóg een tweedelige serie: Gouden Bergen. Dat heeft de zender vandaag laten weten. Gouden Bergen, van de makers van Divorce en Gooische Vrouwen, speelt zich af in het welgestelde Hollandse dorp Bergen waar zes welvarende vrouwen dreigen af te glijden naar het randje van de afgrond.

In twee afleveringen zetten buurvrouwen en vriendinnen, gespeeld door Plien van Bennekom, Jelka van Houten, Eva Duijvestein, Margo Dames, Tina de Bruin en Fockeline Ouwerkerk, alles op alles om hun rijke status te behouden ondanks de drama’s die hun leven dreigen te verwoesten.

Hun mannen die alle ellende veroorzaken worden gespeeld door Vincent Croiset, Viggo Waas, Diederik Ebbinge en Hajo Bruins.

Met Gouden Bergen investeert SBS 6 opnieuw in Nederlands drama. Na eerdere succesvolle series als Danni Lowinski, Dokter Tinus en Celblok H, hoopt de tv-zender de kijker in dit tweeluik mee te slepen in het luxueuze leven van de Bergense dames.

Gouden Bergen is op woensdag 7 en 14 januari om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen