Vervolg op ‘Bij de EO werkt Klaas van Kruistum’

Geplaatst op vr 28 nov 2014 om 13:01

Foto: EOKlaas van Kruistum is ondanks zijn overstap naar de KRO-NCRV nog niet af van het liedje ‘Bij de EO werkt Klaas van Kruistum’. Het radioprogramma Coen en Sander Show heeft hem verblijd met een opvolger. Dat was te horen op 3FM. Het lied werd begin vorig jaar bedacht door Lucky TV, de humoristische slotrubriek van De Wereld Draait Door. Sindsdien is hij daar, vooral in De Coen en Sander Show,  vele malen aan herinnerd. Nu is er de opvolger: ‘Bij de KRO-NCRV werkt Klaas van Kruistum’.

De Coen en Sander Show belde Van Kruistum voor een interview over zijn tv-werk en bracht aan het begin van het gesprek nog éénmaal Bij de EO werkt Klaas van Kruistum ten gehore. In het verleden zou de presentator zich wat hebben geërgerd aan het lied. “Technisch gezien klopt het echt niet meer“, reageerde hij nu.

Daarop verrasten de radio-dj’s hem met het vervolg. “Ha ha ha, geweldig!“, gierde Van Kruistum uit. “Het is gewoon nog gelukt ook. Ik wist het gewoon! Ik denk: het kan haast niet missen. Ik dacht: ik zit zo vast aan het liedje, daar moet een update van komen.

Radio-dj Coen Swijnenberg is tevreden over het vervolg, maar: “Hij bekt wel wat minder.

De vernieuwde versie is hier te beluisteren.
3 Reacties op “Vervolg op ‘Bij de EO werkt Klaas van Kruistum’”


 1. willem

  Heel erg geestig wel.

 2. Bart

  Wat een nieuws. Toch blij dat ik dit weer weet.

 3. Eukalipta

  De EO is Gods eigen TRos, ze vinden zich zo geweldig, als je maar in de Here God geloofd.

  Iemand in geloven op 2 dat ze zo goed was, ze stond voor iedereen klaar, en de Here hielp haar nou nou.
  Ze was echt een perfect mens hoor, nou hoop dat ze in de hemel komt.

  Wat ze niet weet is dat er geen god bestaat en zeker geen hemel, hooguit de hel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.