Vervolg op ‘Bij de EO werkt Klaas van Kruistum’

Foto: EOKlaas van Kruistum is ondanks zijn overstap naar de KRO-NCRV nog niet af van het liedje ‘Bij de EO werkt Klaas van Kruistum’. Het radioprogramma Coen en Sander Show heeft hem verblijd met een opvolger. Dat was te horen op 3FM. Het lied werd begin vorig jaar bedacht door Lucky TV, de humoristische slotrubriek van De Wereld Draait Door. Sindsdien is hij daar, vooral in De Coen en Sander Show,  vele malen aan herinnerd. Nu is er de opvolger: ‘Bij de KRO-NCRV werkt Klaas van Kruistum’.

De Coen en Sander Show belde Van Kruistum voor een interview over zijn tv-werk en bracht aan het begin van het gesprek nog éénmaal Bij de EO werkt Klaas van Kruistum ten gehore. In het verleden zou de presentator zich wat hebben geërgerd aan het lied. “Technisch gezien klopt het echt niet meer“, reageerde hij nu.

Daarop verrasten de radio-dj’s hem met het vervolg. “Ha ha ha, geweldig!“, gierde Van Kruistum uit. “Het is gewoon nog gelukt ook. Ik wist het gewoon! Ik denk: het kan haast niet missen. Ik dacht: ik zit zo vast aan het liedje, daar moet een update van komen.

Radio-dj Coen Swijnenberg is tevreden over het vervolg, maar: “Hij bekt wel wat minder.

De vernieuwde versie is hier te beluisteren.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen