Vastgoedmagnaat woest op Roy Donders en RTL

De Belgische vastgoedmagnaat Peter Heeren is woest op Roy Donders. Hij eist opheldering van RTL 5 over enkele beelden in de realitysoap van de stylist. Dat schrijft De Telegraaf vandaag. Volgens Heeren heeft Donders de verkoop van een kapitale villa in Moergestel gedwarsboomd, door de ‘horrorvilla’, waar een moord is gepleegd, ongevraagd te bezichtigen in zijn soap. “Veel kijkers van de tv-soap komen er nu ook kijken, maken er foto’s en video-opnames”, klaagt Heeren.

De makelaar vindt het een grof schandaal dat zonder toestemming gefilmd is. “Daar is de koper natuurlijk niet blij mee. Ik heb RTL per brief om opheldering gevraagd. Ik wil exact weten waarom ze dit hebben gedaan. Afhankelijk van het antwoord beraden wij ons op een vervolgactie.

In 1994 werd de Italiaanse maffioso Antonia Brizzi vermoord in de villa. De villa is nu in verval geraakt, maar heeft nog altijd een vraagprijs van 2,5 miljoen euro.

RTL laat weten dat er geen kwade bedoelingen waren en wacht de opzet van de brief af.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen