Zomergasten niet bezig met lage kijkcijfers

Peter van Ingen, de eindredacteur van het door Wilfried de Jong gepresenteerde Zomergasten, ligt niet wakker van de lagere kijkcijfers van het interviewprogramma. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Na 501.000 kijkers voor de seizoensopener met Freek de Jonge, keken er zondag slechts 266.000 mensen naar de aflevering met Jim Taihuttu. “Wij zijn hier nooit mee bezig. Van de NPO hoor ik hier ook nooit enig geluid over. Deze cijfers haalden we in het verleden ook wel.

Volgens Van Ingen gaat het vooral om de reacties van kijkers. “Ik zie veel e-mails en twitterberichten. Het is dan toch ’talk of the town’“, aldus Van Ingen.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen