Janine Abbring walgt van hardlopen: ‘Gore hel’

Geplaatst op ma 27 jul 2020 om 14:50

Janine Abbring had gisteren in haar programma Zomergasten moeite om persoonlijke details te ontfutselen bij haar gast Inez Weski, maar zelf is ze een open boek. De ex van Arjen Lubach heeft er geen enkele moeite mee om zich bloot te geven en ook in Veronica Magazine vertelt ze ruimhartig over haar voorkeuren. Zo komen we erachter dat ze geen enkele moeite heeft om een hele avond bank te hangen. Ze doet veel liever dan een rondje hardlopen. “Bankhangen, ik haat joggen!

Hardlopen is het verschrikkelijkste wat er is, vindt Janine. “Mijn vriend haalt me nog weleens over om te gaan hardlopen en bij elke stap denk ik dan: wat een gore hel, hoe lang moet ik nog?

Sowieso vindt Janine sporten niet zo fijn. Om zich er toch toe te zetten heeft ze een dure personal trainer aangenomen. “Mijn grootste uitgave is denk ik mijn personal trainster.”

Janine brak ooit haar rug tijdens opnames van Wie is de Mol en heeft sindsdien rugklachten. Haar personal trainer helpt daarbij. “Ik heb een vrij pittige rugaandoening en moet flink trainen om de boel een beetje te onderhouden. In groepslesjes ga ik te snel mijn grenzen over en ik heb niet genoeg discipline om in m’n eentje te trainen.

Yoga vindt ze wél leuk. “Sinds de quarantaine doe ik elke dag thuis Yoga With Adriene via YouTube. Dat kan ik echt iedereen aanraden, het houdt je kalm, sterk en soepel. Ze is niet overdreven zweverig en heeft een snoezige hond die er af en toe bij komt liggen. In downward facing dog.

Foto: VPRO
19 Reacties op “Janine Abbring walgt van hardlopen: ‘Gore hel’”


 1. Saskia

  Gebroken rug, dan is het begrijpelijk. Wel goed dat je sport.

 2. Diana

  Liever lui dan moe is een bekende karaktereigenschap van staatsomroepgraaiers.

 3. Falco Buteo

  De eerste 35 kilo bankzitspek vallen toch niet op.

 4. Curryworst

  Ik vind haar sportief genoeg. Bankhangen is tenslotte ook een werkwoord.

 5. Albert Verhinderd

  Yoga With Adriene wiz mieuzik vrom Orgel Joke

 6. Gwendolyn

  Wandelen, Janine. Is veel gezonder en wél leuk. Dan moet slenteren maar wel goed doorstappen.

 7. Stagiair van Roddelpraat

  Als ze niet tegen hardlopen kan waarom gaat ze dan niet fietsen? Hardlopen was ook te pijnlijk voor mij, want het belast je gewrichten behoorlijk. Met fietsen heb je dat veel minder en bouw je toch conditie op als je serieus traint met hartslag en cadans.

 8. M

  Hardlopen is geen eens goed voor je, je kan beter wandelen dan hardlopen. Staan is ook goed maar dan moet het wel een paar uur zijn. Snelwandelen raad ik dan weer af.

 9. Karin

  Hardlopers zijn doodlopers.

 10. M

  Maar ik klets ook maar wat ik zit hier op mijn zolderkamertje kamertje puisten uit te knijpen en opstaan gaat lastig want ik weeg 157 kg nu maar verder Mac op eten

 11. Patty Brat

  Een vette puist uitknijpen kan soms net zoveel voldoening geven als een lange drol eruit persen.
  Ik kan er nog dagelijks van genieten.
  Soms komt ie eruit als een lange J en sind als een lange L.
  En donderdags is het vaak een gespikkeld alfabet als ik shoarma van de friettent heb gegeten. Dat geeft altijd wel een behoorlijke spuitpoep.
  Ik ga m’n gezicht even restaureren want ik moet zo op tv.
  Nou daaag lieverds, poep maar lekker verder jullie.

 12. shrink

  Ga toch fietsen, Janine!

 13. Dominee Bonk

  Jeanien Abringg komt op mij als een niet-geletterd persoon over. Erg nep en quasi-intellectueel. Meer kan je bij de ziekenhuis-omroep NPO natuurlijk ook niet verwachten. Die Inez Weskie heeft in feite helemaal niets te vertellen, ouwehoert een beetje over niks met een hooghartig hoofd. Er is bij de NPO die feitelijk failliet is zoveel gebakken lucht, zoveel lichtgewicht. Gelukkig kijkt vrijwel niemand meer tv. De NPO is een soort DDR staats-tv geworden. Zo leeg en nietszeggend. Als dominee raad ik degenen die toch nog kijken aan om daarmee vanaf heden te stoppen. Lang leve de vrije geest, de mensen moeten zelf denken en zich niets laten wijs maken door de NPO, maar dan ook niets. Amen! (?)

 14. Russian

  Niets gisteren over Weski’s pleitstijl en een uitspraak van de rechtbank daarover.

 15. Geronimo

  Tuurlijk, weer zo’n muts die houdt van lekker bankhangen. Wees er maar trots op.

 16. Siegwald Fruit

  Ze heeft er geen enkele moeite mee om zich bloot te geven en ze vertelt ruimhartig over haar voorkeuren. Klinkt wel spannend.
  Ik dacht direct aan gangbangen, maar hoe teleurstellend dat er bij nader inzien toch echt bankhangen stond.

 17. pepe

  met zo’n rugblessure moet je ook helemaal niet gaan hardlopen maar zwemmen of fietsen

 18. AxelF

  lijkt of ze een eetstorenis heeft

 19. ikweethetbeter

  Ik hoop dat dit het laatste jaar is van Zomergasten , er kijkt geen hond naar !!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.