Janine Abbring walgt van hardlopen: ‘Gore hel’

Janine Abbring had gisteren in haar programma Zomergasten moeite om persoonlijke details te ontfutselen bij haar gast Inez Weski, maar zelf is ze een open boek. De ex van Arjen Lubach heeft er geen enkele moeite mee om zich bloot te geven en ook in Veronica Magazine vertelt ze ruimhartig over haar voorkeuren. Zo komen we erachter dat ze geen enkele moeite heeft om een hele avond bank te hangen. Ze doet veel liever dan een rondje hardlopen. “Bankhangen, ik haat joggen!

Hardlopen is het verschrikkelijkste wat er is, vindt Janine. “Mijn vriend haalt me nog weleens over om te gaan hardlopen en bij elke stap denk ik dan: wat een gore hel, hoe lang moet ik nog?

Sowieso vindt Janine sporten niet zo fijn. Om zich er toch toe te zetten heeft ze een dure personal trainer aangenomen. “Mijn grootste uitgave is denk ik mijn personal trainster.”

Janine brak ooit haar rug tijdens opnames van Wie is de Mol en heeft sindsdien rugklachten. Haar personal trainer helpt daarbij. “Ik heb een vrij pittige rugaandoening en moet flink trainen om de boel een beetje te onderhouden. In groepslesjes ga ik te snel mijn grenzen over en ik heb niet genoeg discipline om in m’n eentje te trainen.

Yoga vindt ze wél leuk. “Sinds de quarantaine doe ik elke dag thuis Yoga With Adriene via YouTube. Dat kan ik echt iedereen aanraden, het houdt je kalm, sterk en soepel. Ze is niet overdreven zweverig en heeft een snoezige hond die er af en toe bij komt liggen. In downward facing dog.

Foto: VPRO

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen